· · Коментари: 1
ТУРИСТИ

ПУТНИЦИ ЗГРОЖЕНИ: Мртав хладан ИЗУО ЦИПЕЛЕ у авиону, а жена почела да га МАСИРА! (ВИДЕО)

Туристи су једва чекали да чартер летовима крену на море, али неки су се у авиону превише опустили.

1597314233_passanger.PNG
Фото: Instagram/ screenshot Passanger shaming

Током путовања смо присуствовали ситуацијама када су се путници изували, скидали ципеле и дизали ноге на туђа седишта, али овако нешто нисмо!

Прочитајте још: ЗА СРБЕ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА! У овом хотелу деца бораве БЕСПЛАТНО, а добија се и ПОСЕБАН ПОПУСТ (ФОТО)

Мушкарац и жена су добили места крај пролаза, један иза другог. У једном тренутку се мушкарац изуо и дигао десну ногу коју је жена испред њега одмах прихватила и почела да масира! Неко их је снимио...

Прочитајте још: ОХРИД какав НИКАДА нисте видели! ГОРИ Твитер - ЂУБРЕ на све стране, а за све одговорни ОНИ (ФОТО)

Друштвене мреже горе! Видео је објављен на Инстаграм профилу "Passenger Shaming" који је познат по бламирању путника.

Видео је објављен на профилу за бламирање путника!

"Да ли се уопште познају", један је од 3.900 коментара. Већина је згрожена, а стручњаци за авијацију кажу да је то што су урадили изузетно опасно, јер путници морају све време да остану обувени пошто се никада не зна када ће, у случају незгоде, морати да напусте авион.

Прочитајте још: ИСТИНИТА ПРИЧА: Три месеца ЖИВЕО НА АЕРОДРОМУ о трошку авиокомпаније, па рекао: Идем сада кући!

Једно познато о овим путницима је да су обоје из Британије и да су се упутили у Шпанију на одмор.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.