Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ОН ЈЕ МОЈА СРОДНА ДУША": Звезда серије "Деца зла" љубио ове три познате глумице (ФОТО)

НАЈНОВИЈИ пројекат у којем гледамо Радована Вујовића, серија "Деца зла" рађена према књизи Миодрага Мајића, била је најгледанија у региону протеклог викенда на ХБО Маx стриминг платформи.

1699986717_82010_deca-zla_ig.jpg
Фото: Танјуг/Јадранка Илић, Јутјуб принтскрин/Firefly Productions
Oglas

Глумац Радован Вујовић стекао је популарност улогом Риса у серији "Војна академија", а остварио је запажене улоге и у серијама "Краљ Петар Први", "Корени" , као и филмовима "Шејтанов ратник", "Изгредници", "Хероји Халијарда"...

Иако је дуги низ година присустан на глумачкој сцени, Радован се труди да своју приватност држи што даље од очију јавности и о свом емотивном животу ретко говори.

Ипак, познато је да је Радован Вујовић волео три популарне српске глумице.

Ћерка глумице Весне Чипчић Ања Алач је пре неколико дана родила друго дете – ћерку Анђелу са супругом, познатим уметником Андрејем Јосифовским званим Пијаниста. Она и четири године старији Радован били су заједно неколико година. Упознали су се у позоришту 2009.

- Упознали смо се на представи Петар Пан у којој он игра насловну улогу, а ја Венди. Али приватно Раша није попут Петра, дечака који не жели одрасти и цели живот лети по Недођији са Звончицом. Баш супротно, он је озбиљан, али и весео и јако духовит.

 

Иако њихова љубав није била на први поглед, током заједничког рада су се зближили.

- Док смо припремали представу лепо смо се дружили, а потом је то пријатељство спонтано прерасло у љубав - говорила је Ања. Она је открила и чиме ју је Раша освојио.

- Раша ме је привукао јаком енергијом и духовитошћу. Он је сличан мени и заправо је моја сродна душа.

У једном од својих ретких интервјуа где се дотакао приватног живота и љубави са Ањом Алач, Радован је рекао да је Ања особа која јако добро утиче на његов карактер.

- Умем да будем брзоплет и да бурно реагујем, а она је ту да ме смири. Освојила ме је својом ведрином и позитивним ставом према животу, а веза са њом је нешто врло лепо у чему сваког дана уживам.

После раскида нису говорили о разлозима за крај везе.

После раскида са Ањом, Радован је 2015. године упловио у везу са још једном колегиницом Миленом Радуловић, која је од њега млађа 11 година.

Важили су за један од најскладнијих парова и током своје романсе често су путовали заједно, а заједничке тренутке делили су са пратиоцима.

Они су се појављивали заједно на догађајима, али никада нису желели да интимне детаље износе јавно.

- Нема шансе да се нас двоје некада сликамо за новине, јер нисмо од оних парова који ће своју љубав и интиму делити с другима. То треба да буде само наша ствар и да никог другог не занима - испричао је глумац једном приликом.

 

Своју везу су једно време одржавали на даљину будући да је Милена неко време живела у Русији где је била ангажована на глумачким пројектима. Иако су многи очекивали да ће њихова веза бити крунисана браком, они су 2020. изненадили јавност раскидом.

Без обзира на крај љубави, Милена и Радован остали су пријатељи. Иако никада нису желели да износе детаље свог односа, спекулисало се да је овај пар раздвојила даљина.

Милена данас ужива у вези са музичарем Огњеном Јанковићем, фронтменом групе "Београдски синдикат".

Многи се не сећају да је пре Милене Радуловић Радован завео и глумицу Наду Мацанковић, која је данас удата за Бојана Јанића са којим има двоје деце.

Њихова љубав је почела дискретно у глумачким круговима, да би после извесног времена почели да се појављују заједно на јавним местима.

- Не волимо да превише размишљамо о будућности, док човек планира, Бог се смеје. Досад је наша љубав савладала сва искушења, па претпостављам да је чврста и да ће трајати, али још смо премлади да бисмо заказивали датум венчања. Наши даљи планови сежу до наредног путовања, јер идемо заједно на море и скијање. Волела бих да у наредних неколико година стекнемо могућност да живимо заједно - изјавила је једном приликом Нада Мацанковић за "Глорију".

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas