Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КРАЉЕВСКЕ НАВИКЕ

Неочекиване 4 СТВАРИ без којих Краљ Чарлс не иде на пут

Нова правила енглеског краља, које нико не би очекивао

1667557411_Kralj-2.jpg
Фото. Профимедиа
Oglas

Новокрунисани енглески краљ, изгледа да има нека нова правила када напушта палату, и ствари без којих не може  да путује. Краљевски репортери откривају које су то ствари на којима краљ инсистира, поводом нове изложбе у његову част.

Плишани меда из детињства

Кристофер Андерсон, аутор књиге 'Краљ' која ће ускоро угледати светлост дана, објашњава да доскорашњи принц од Велса путује свуда са својим медом. ''Још увек путује са својим медом из детињства'', Кристофер тврди у новом интервјуу, и додаје: ''Има га откад је био веома мали...једина особа којој је било дозвољено да га закрпи је његова дадиља, Мејбел Андерсон, са којом је био веома близак.''

Прочитајте још: Кејт Мидлтон блиста у боји са којом нема грешке: Миди хаљина и ташна која је освојила жене (ФОТО

Тоалет прављен по мери

Аутор такође наводи, да краљ инсистира да путује са сопственом даском за тоалет, која је за њега прављена по мери.

Увек води личног кувара и једе одвојене оброке од својих гостију

Краљ Чарлс је наводно одбацио ове наводе, али људи који су радили или и даље раде у палати, кажу да 'када иде на вечеру код других људи, често води свог личног кувара у њихове домове, како би могао да припреми одвојени оброк за њега који ће јести за вечером.
'' Он жели оно што жели када жели'', додају они.

Прочитајте још: Стајлинг од МИЛИОН ДОЛАРА: Јелена Карлеуша одевном комбинацијом оставила све без даха на ЦРВЕНОМ ТЕПИХУ (ФОТО)

Фото: Профимедиа

Посуда за коцкице леда

'' Једна од најсмешнијих ствари која важи за многе чланове краљевксе породице, а важила је и за краљицу Елизабету, јесте да не воле лед у облику коцкица'', тврди краљевски аутор.
''Носе са собом посуде за лед где год да иду, јер не воле звук које коцкице леда праве''.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas