Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шерон Стоун донела одлуку: Неће више ићи на ПЛАСТИЧНЕ операције које су је умало коштале живота, а дечко је због тога оставио (ФОТО)

Глумица је задовољна својим изгледом и не жели да ризикује живот због лепоте

1662026263_profimedia-0698843960.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Шерон Стоун је одлучила да више ненће ићи на пласитчне операције. Холивудска звезда изгледа предивно иако гази седму деценију живота. Међутим, због њених година, многи постављају питање да ли ће радити ботокс. 

Шерон је неко ко отворено прича о многим темема, па и о својим личним животним ситуацијама, због чега је у  интервјуу за "Вог" поделила непријатно искуство које је доживела. Њу је један партнер оставио због тога што је одлучила да су пластичне операције за њу прошлост. 

 

"Видела сам га још једном након тога и више није био заинтересован за мене. Ако неко не види у мени више од ботокса, онда молим вас, знате где су врата", поручила је. Није открила име партнера који ју је оставио због овог разлога.

Прочитајте још: Давно заборављење фотографије: Ево како је БУБА МИРАНОВИЋ изгледала у купаћем '93. године

Одлуку да не убризгава ботокс и да иде на затезање коже донела је након можданог удара. Прихватила је себе онакву какав јесте. 

"Било је раздобља кад сам користила ботокс, филере и слично, а онда сам имала велики мождани удар и деветодневно кварење у мозгу и морала сам да примим више од 300 ињекција ботокса и филера како би ми се једна страна лица вратила у нормалу", присетила се.

 

Операција је трајала 7 сати, а Шерон је то умало коштало живота. Због тога је њена одлука да више никада не иде на пластичне операције потпуно рационална. Стручњаци, такође, не препоручују овакве захвате особама које имају било какве неуролошке проблеме. 

 

Она истиче да је процес старења потупуно нормалан и да људи са годинама нешто добију, а нешто изгубе, што је природно.

"Мислим да у уметности достојанственог старења постоји нешто секси у поседовању несавршености. То је сензуално. Људи се боје промена и тога да ће нешто изгубити. Не разумеју да тиме такође нешто добијају. На пример, када сам изгубила пуноћу лица, добила сам сјајне јагодице", рекла је глумица.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas