· · Коментари: 0
уживање

Спектакуларно вече на ТВ ПРВА: Две епизоде серије "Иград судбине" и полуфинале емисије "Звезде Гранда"

Гледаоце Прве телевизије ове недеље очекује спектакуларно финале омиљених програмских садржаја.

1624445281_sanja-kuzet-i-voja-nedeljkovic.jpg
Фото: промо

Вечерас ћемо пратити две епизоде „Игре судбине“ од 20 часова, а крај прве сезоне ове најгледаније домаће серије нас очекује у петак, такође од 20х. Популарне музичке емисије „Звезде гранда“ и „Никад није касно“ такође улазе у своју завршницу те ћемо тако вечерас, одмах после серије „Игра судбине“ у 22х гледати полуфинале „Звезда Гранда“. 

Серија „Игра судбине“ од првог дана емитовања суверено је зваладала  телевизијским простором. Она је најгледанији програм сваког дана од свих садржаја на свим телевизијама и заузима убедљиво прво место. Догодовштине главних јунака гледаћемо још вечерас и у петак од 20 часова, док нас наставак и још узбудљивија сезона очекује од јесени на Првој телевизији.

Фото: промо

Цела екипа серије осећа огромну захвалност за најдивнију публику на свету која је поклонила своје поверење и која, заједно са продуцентском и глумачком поставом ову серију – живи. Стога нам аутори и сценариста обећавају да ће дати све од себе да до последње сцене узбуђење звано „Игра судбине“ буде нешто најлепше што им се десило у том шароликом телевизијском свету.

И у омиљеним музичким емисијама „Никад није касно“ чије је финале у петак од 22х и „Звезде гранда“ чијег ћемо победника добити у суботу, узбуђење расте, како међу такмичарима тако и међу члановима жирија. Сама завршница ове сезоне обиловаће сјајним нотама, бескрајним хумором и забавом која се не пропушта. 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.