Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

УЂИТЕ У 2023. ГОДИНУ УЗ ПИНКОВ И РЕД ТВ ПРАЗНИЧНИ ПРОГРАМ: Специјалне емисије, ексклузивни гости и дочек за памћење уз традиционално новогодишње народно весеље!

Новогодишњи програм ТВ Пинк

1672152803_Novogodisnji-program-Pink--1-.jpg
Фото: Ј Симоновиц / РТВ ПИНК 
Oglas

Верну публику, која деценијама сваке новогодишње и божићне празнике проводи традиционално уз најгледанију комерцијалну телевизију, ове године на ТВ Пинк очекује фантастичан празнични програм, а добру забаву нуди вам и ваша омиљена кабловска телевизија Ред ТВ.

Празнично расположење на ТВ Пинк почиње већ у суботу 31. децембра, када ће вам добро јутро пожелети Јована Јеремић у најгледанијем јутарњем програму у Србији „Ново викенд јутро“. Уз актуелне и занимљиве саговорнике, као и мноштво музичких гостију, Јована Јеремић ће на прави начин испратити последње јутро у 2022. години.

У последњим сатима ове године, милионски аудиторијум уживаће уз традиционално Пинково новогодишње народно весеље током ког ће се на сцени смењивати велики број како легендарних, тако и младих, све популарнијих певача, уз незаобилазни трубачки оркестар. Након поноћи и дочека 2022. године, публика ће моћи да прати и прославу у најгледанијем ријалитију на овим просторима „Задруга 6“, где ће актуелне задругаре забављати разни извођачи.

Фото: Ј Симоновиц / РТВ ПИНК

Током празничног викенда, гледаоци широм региона уживаће у Пинковим забавним емисијама. Сања Маринковић ће у празничном „Магазину Ин“ угостити Горана Весића, Драгану Мирковић, Милицу Павловић, Сашу Матића, Жељка Самарџића, Душицу Јаковљевић, Бојану Лазић, Немању Вујичића и Синишу Медића. На програму је и најгледанија емисија о познатима „Премијера – Викенд специјал“, где ће се смењивати мноштво певача и јавних личности, а гледаоци ће видети и извештаје са више од 25 новогодишњих наступа широм региона. 

Када је реч о Ред телевизији, екипа емисије „Питам за друга“ спремили су маратон добре забаве уз ваше омиљене ликове из најпопуларнијег ријалитија „Задруга“. Од среде до петка, Ана, Сања, Панда и Кенди водиће вас кроз ретроспективу обилазака породица омиљених задругара, рекапитулацију од до сада невиђеног циркуса до догађаја који су потресли Балкан, а ту је и листа шта се то највише гледало и шта је највише насмејало гледаоце.

Фото: Ј Симоновиц / РТВ ПИНК

Спектакларну завршницу 2022. године у новогодишњој ноћи од 20 часова и Деда Мразица је резервисала уз омиљени водитељски дуо Кендија и Панду и емисију „РЕДаљка“. Ко је то био довољно храбар да сведе рачуне на крају године , шта нам то звезде поручују у следећој години, а шта су то сазнали о задругама и да ли још нешто крију - све то и мало више гледаоце очекује пре филмског празничног маратона Ред телевизије.

ТВ Пинк и Ред ТВ вам желе срећну Нову годину и Божићне празнике, уз позив да баш уз наш празнични програм проведете најрадноснији период у години.

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas