· · Коментари: 0

"ЗАДРУГА 4" ОБОРИЛА СВЕ РЕКОРДЕ ГЛЕДАНОСТИ!

Суперфинале нагледанијег ријалитија заузело са невероватних 1.500.000 гледалаца заузело неприкосновено 1. место!

1626096462_Zadruga-4-superfinale--2-.jpg
Фото: Пинк

Као свих претходних 10 месеци, и овај викенд обележио је најгледанији ријалити на овим просторима "Задруга 4".

Оно што је цео регион ишчекивао дугих 46 недеља, догодило се у суботу у неизвесном и никад напетијем суперфиналу "Задруге 4", међу 16 суперфиналиста победу је однела Надица Зељковић, мајка Кристине Кије Коцкар која је тријумфовала у првој сезони "Задруге".

Да је овог викенда све било у знаку "Задруге 4" говоре и импресивне бројке - према јединим званичним резултатима мерења гледаности агенције Нилсен, током сва три дана викенда "Задруга" је била убедљиво најгледанији формат, а суперфинале је у суботу заузело неприкосновено 1. место на листи најгледанијих емисија у дану. У периоду од 21 час до два ујутру уз телевизију Пинк је током суперфиналне ноћи било 38 одсто аудиторијума, односно невероватних 1.500.000 гледалаца. Од два ујутру, па све до проглашења победника у шест ујутру, уз "Задругу 4" и телевизију Пинк било је чак 52 одсто аудиторијума. То значи да је сваки други гледалац био уз завршницу најгледанијег ријалитија на овим просторима.

Поред тога што је било најгледаније у тоталу, суперфинале "Задруге 4" било је апсолутно најгледаније и у посебним групама гледалаца, а посебно у категорији женске публике - са 44 одсто аудиторијума, завршница "Задруге 4" била је гледанија од свих преосталих емитера заједно. Осим што је са сваким новим пресеком узбуђење расло, у суперфиналу су гледаоци видели и емотивне сусрете суперфиналиста са породицама након 46 недеља, сузе радоснице, велика изненађења, али и напете ситуације и свађе. Суперфиналну ноћ дефинитивно је обележио жесток сукоб Марка Јањушевића Јањуша са оцем Маје Маринковић, Радомиром Маринковићем Такијем, али и са Мајом. Још једно изненађење вечери било је помирење Ненада Алексића Ша и Таре Симов у студију, али и помирење Мине Врбашки и Филипа Цара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RTV PINK (@rtvpink)

Било је много изненађења и када је реч о пласману - ситуација се мењала из минута у минут, многи суперфиналисти који су важили за фаворите су изгубили трку за 50.000 евра, а на крају је регион изабрао четврту победницу "Задруге" - Надицу Зељковић.

Хвала гледаоцима који су нетремице пратили четврту сезону ријалитија "Задруга", која је супела да надмаши све претходне. Док се утисци са узбудљивог суперфинала и даље слежу, продукција најгледанијег ријалитија на Балкану увелико припрема "Задругу 5", која ће, сигурни смо, донети многе новитете, одличан кастинг и оборити нове рекорде.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.