· · Коментари: 0
"Златни дани"

„ЗЛАТНИ ДАНИ“ ВЕЧЕРАС ОД 21:50 ДОНОСЕ НЕВЕРОВАТНЕ ЗАПЛЕТЕ: Деда Таси краду ауто, Мацин план ће нашкодити Лалету, а две таште су се среле!

Романтична комедија у новом термину на ТВ Пинк

1608543994_Zlatni-dani-ep-05-21.12--6-.jpg
Фото: Промо

Романтична комедија „Златни дани“, у режији Марка Сопића, а по сценарију великог Гордана Михића, одушевила је гледаоце широм региона. Мацине и Лалетове авантуре са породицом, комшијама и пријатељима, публика може да прати од понедељка до четвртка у новом термину – од 21:50 часова на ТВ Пинк. Нова узбудљива епизода серије „Златни дани“ гледаоце очекује и вечерас од 21:50 часова на најгледанијој комерцијалној телевизији.

Као несвршени студент вајарства, Маца (Тамара Крцуновић) има бизнис план – жели да прави цветне конструкције испред којих ће фотографисати људе, због чега је цео стан напунила цвећем. Она је свој план представила Лалету (Андрија Кузмановић), али је деда Таса (Мима Караџић) отркио да њен бизнис план има само једну ману – Лале је алергичан на цвеће.

Фото: Промо

Ово је наша будућност – рекла је Маца деда Таси, а он јој је указао на пропуст у плану:
Будућност је прелепа, и цвеће је предивно... Има само један проблем. Лале је алергичан на цвеће.

Након инцидента на упознавању Охорове (Милош Ђорђевић Цока) породице, Драгослава (Дуда Глид) га напушта и враћа се код Лалета у стан. И док се Маци и њему јада о томе шта јој се све издешавало, придружује им се Мацина мама Сека (Снежана Савић) и долази до упознавања две таште!

Фото: Промо

Јао, јако ми је драго. Ја сам Драгослава, ја сам Лалетова ташта – представила се Драгослава.
Сека – било је све што је Мацина мама рекла, те се чини да ће њих две имати однос пун заврзлама.

Деда Таса је однео победу на конкурсу и одвојио аутомобил – али како то обично бива, срећа је била кратког века. Док је он у кафућу флертовао са девојком, неко му је украо кола, а деда Таса је по изласку из локала затекао празно паркинг место.

Фото: Промо

Фото: Промо

Да ли ће Таса успети да врати аутомобил, да ли ће Маца успети да пронађе ново занимање и какав однос ће имати две таште Сека и Драгослава, сазнаћете ако будете уз нову епизоду романтичне комедије „Златни дани“ у новом термину – вечерас од 21:50 часова на ТВ Пинк!

Фото: Промо

Фото: Промо

Фото: Промо

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.