Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

28 ГОДИНА МЛАЂА: Ко је жена која носи пето дете Милана Поповића?

МИЛАНОВА изабраница је чак 28 година млађа и јавност је не занима, а готово да ништа о њој не знамо. Бизнисмен о лепој Београђанки говори све најлепше, а како наводи по њему је најбитније то што је она добра мајка.

1694467272_Biznismen-Milan-Popovic-Kralj-bakra-foto-A-Stankovic.jpg
Фото: А. Станковић
Oglas

Како медији наводе Милан Поповић и његова супруга Бојана чекају своје четврто дете.

Они већ имају два сина, Милана и Ђорђа и ћерку Софију.

Бизнисмен из првог брака има сина Александра. А после три сина Поповић је био пресрећан када му се родила ћерка.

После растанка са хрватском певачицом Северином Вучковић Милан Поповић заљубио се у 28 година млађу Бојану о којој јавност готово ништа не зна.

„Краљ бакра“ успешно скрива детаље своје везе, са изабраницом се никада не појављује у јавности, али је пре неколико година открио како су се упознали.

‒ Упознали смо се у Београду. Бојана студира маркетинг, из добре је породице, згодна је, образована, млада, оштроумна, сналажљива и увек спремна на шалу – испричао је Поповић.

Милан је том приликом открио да је Бојана мирне нарави, те да се никада не свађају.

‒ С њом нема свађе и препирања чак ни сада када је у другом стању, кад жене знају да буду и те како хировите. Мила је, драга, супер је мајка, што ми је веома важно.

Супруга Милана Поповића успела је да сакрије чак и своје презиме.

Подсетимо, Бојана и Милан сина Ђорђа добили су 2019, две године касније придружио им се још један дечак, Милан, а касније и ћерка Софија.

Колико Поповићева партнерка успешно скрива детаље о себи најбоље сведочи чињеница да се не зна чак ни њено презиме.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas