Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ацо Пејовић проговорио о сарадњи са Емином Јаховић: "Хтео сам да се то много раније догоди, али она има неке ту наталне карте"

Ацо Пејовић је открио да је за одуговлачење сарадње крива Емина

1670838479_emina-jahovic-aco-pejovic-ataimages.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Певач Ацо Пејовић и певачица Емина Јаховић дуго су најављивали дует. Спекулисало се да до сарадње неће ни доћи, али сада је певач открио о чему се ради.

Прочитајте још: Била је МИС СРБИЈЕ, удала се за велику звезду, а онда су уследиле језиве ТРАГЕДИЈЕ

- Да, јесмо дуго најављивали, ја сам и хтео да се то много пре догоди, али Емина има ту неке наталне карте, и верује у то. Њена је песма, па сам пустио да она све одлучи. Јуче смо снимали спот и то чак 20 сати - рекао је он, па открио да ли он верује у наталне карте.

- Мене то стварно не занима, немам ништа против тога, али нисам стварно у томе - истакао је певач, а онда се дотакао теме вере и религије.

- Вера се не открива, она се усађује. Ја се трудим да будем верник. За мене је то љубав, праштање, давање, поверење, на томе се заснива. Није вера у 3 речи али немамо сада времена за то - певач је потом прокоментарисао победу Хрватске на Светском првенству у Катару.

- Они су показали како се то ради, ово не приговарам нашима, можда ће неко погрешно схватити, али они су показали како се игра срцем за своју земљу - био је искрен Ацо, па додао да ли се разочарао:

Прочитајте још: Још једна трагедија у породици РОКВИЋ: Никола се емотивним речима опростио од ње (ФОТО)

- Јесам се разочарао, просто криво ми је јер нас они дуго нису обрадовали, осим ових квалификација нема ту много чега.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas