· · Коментари: 0

Ацо Пејовић први пут прославио Божић без РОДИТЕЉА: "Од тога се још увек нисам опоравио"

Певачу су жена и ћерке највећа подршка

1673181738_pejovic_27102022_16102022_0030.jpg
Фото: Атаимагес.рс

Певач Ацо Пејовић у божићном интервјуу присетио се прославе најрадоснијег хришћанског празника када је био дете, али и показао велику жал што ове године није у родном Пријепољу традиционално окупио породицу јер му родитељи више нису међу живима.

Иако је оставио иза себе успешну годину не крије да често уме да заплаче и тога се не стиди.

- Годинама све празнике - Божић, Васкрс, славу, прослављам у свом родном граду, Пријепољу, тамо где сам одрастао. Нажалост, ове године у мом родном дому неће бити мојих родитеља, који више нису са нама и то је оно од чега се још увек нисам опоравио. С друге стране, моја супруга и ћерке чине ме радосним и поносним човеком, чине да се и најтужнији тренуци у животу превазиђу. Зато увек инсистирам на томе да је породица основ свега. И подршка и стуб. И једро, и сидро!

Прочитајте још: Драгана Косјерина присетила се свог ДЕТИЊСТВА: Поставила фотографију која је подсећа на МАЈКУ (ФОТО)

Држите ли се традиције за Божић, спремање чеснице, извлачење новчића, сеча бадњака... Ко буде положајник у Вашем дому?

- Држим до традиције, волим наше обичаје и знам да сам доста тога пренео и на своју децу. Обавезно и постим читав пост, осећам се лако, лепо, ослобођено... Волим атмосферу коју нам доноси Божић, волим када смо сви на окупу, када се спрема чесница, извлачи новчић...

Веома рано сте се одвојили од својих родитеља, сећате ли се новогодишњих и божићних празника са мамом и татом? Нека анегдота...

- Сећам се радости у нашем дому током божићних празника. Знам да су моја браћа, баш као и ја уживали у маминим специјалитетима спремљеним баш за Божић и татиним опаскама. Био је благ и миран човек, али изузетно духовит. Као клинцу, наравно, увек је много више пријало да време проводим са друштвом на снегу, али како су године одмицале све више сам схватао суштину породичних окупљања.

Сузе као лек?

- Сузе су потпуно ок! И као лек, и као израз среће и поноса. Живот ме је неколико пута довео у обе ситуације, нисам их се никада стидео. Изгубио сам родитеље, драге пријатеље. С друге стране, ћерке ме чине поносним и њихова дела ме некада толико оставе без текста, да се поткраде и која суза.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.