Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

АГОНИЈА ПОСЛЕ ОПЕРАЦИЈЕ: Звезда Гранда се пробудила ПОТПУНО НЕПОКРЕТНА - жртва естетске хирурхије

АГОНИЈА коју је преживела ова певачица, добра лекција је свим младим жељама

1696276623_Mirna-Kosanin-foto-ATA-images.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Мирна Кошанин, која се прославила учешћем у музичком такмичењу "Звезде Гранда" 2009. године својевремено је прошла кроз агонију због естетске операције.

- Естетска хирургија је смишљена да се нешто поправи у случају да нешто не ваља. Ишла под нож јер сам своје дете дојила годину и по дана, отишла сам са родитеља на ВМА, имала сам 21 годину. Тело је почело да ми одбацује импланте, када сам се растала са тим дечком из Швајцарске отишла сам на клинику, нећу да именујем коју, отишла сам код једног доктора али он није био ту и није могао да ме прими, примио ме је један лекар који важи за најбољег на тој клиници. Уплатила сам реконструкцију импланата и остала сам у болници, пробудила сам се потпуно непокретна, нисам могла да померим ни мали прст. Сатима сам молима да ми донесу воду, нико ме није чуо, на крају је човек који је био са мном у шок соби онако оперисан донео воду. Следеће чега се сећам, сестре су ме пресвлачиле и једна је само рекла јаој, нисам схватила у том тренутку о чему се ради, сутра када сам дошла себи видела сам да нешто није у реду - испричала је Мирна једном приликом у својој исповести и додала:

Доктор је извадио тројке, а уградио петице испод мишића, када је све то прошло, питала сам доктора који ми је касније спашавао живот у чему је био проблем, он ми је објаснио да када се једном ураде импланти, сваки следећи пут то мора да се уради на истом месту јер имплант око себе има опну и то срасте када га извадиш, ткиво остаје, ти мораш да вратиш на исто место. Не можеш испод мишића јер кожа не може да налегне, он је гурао што већи имплант да то налегне на своје али није легао. Тетка ме је извадила са клинике, обећали су да ће ми поклонити нову операцију.

Она се присетила и периода када је носила дрен.

- Код тетке ми је позлило, примили су ме зелену, тата ме је у савијеном положају одвезао, 10 пута су ме ишприцали да би ме исправили, једва сам живу главу извукла, добила сам такву инфекцију, нико није хтео да скида конце јер није хтео да поправља нешто што није урадио. Мени су почеле да отказују руке и ноге, после три месеца су ме возили за Београд, да скинем конце, три месеца сам носила дренове, то је нон стоп цурило. Новине су писале свашта, било је јако пуно наслова на гуглу, сад више нема ништа, све је побрисано. Било је наслова разних, јавило се много жена тој редакцији, побрисано је вероватно да би се сачувао доктор. Ни једна до нас није имала предоперативну припрему, отпуштена сам без отпусне листе. Тата и брат су били са мном, скинули су ми конци, први пут се срећем са тим доктором и он се ту зеза, каже ми где си ти мала шта си дигла фрку, није коментарисао сопствени рад. Ми смо после тога отишли код сестре на Дорћол да попијемо кафу, тата ми каже шта је то. Мени су ране зинуле обе, почела је да лије крв, вратили су ме брзински назад - рекла је Мирна.

Кошанин је истакла и да се са естраде повукла због ружних коментара након тешке операције груди.

„Ушивали су ме на живо, драла сам се као магарац, цела болница ме је чула. Након тога сам имала још четири операције. Отишла сам у Сарајево код једног доктора који је председник свих пластичних хирурга у Европи ако сам добро разумела, он ми је рекао да зна шта сам прошла, али он да скупи пет хирурга неће моћи да реши мој проблем. Замисли тај осећај који сам тада имала, та агонија је трајала годинама, док тај имплант није пукао, та агонија је трајала годинама док ме није оперисала докторка Биљана Ћертић која ме је спасила. Када сам се пробудила она је мене дочекала са кифлицама и са осмехом. Ја сам се са естраде повукла због тога, толико је ружних коментара писано: ‘Је ли ово она силикоњара?’, ‘Је ли ово она што се оперише сваки дан’,… Агоније је трајала од 2011. до 2018. године.“

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas