Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Ако је неко заслужио после толико година труда, то си ти": Цеца честитала Ђорђу Давиду победу његове кандидаткиње (ФОТО/ВИДЕО)

Цеца није штедела речи хвале

1687682915_zvezde_granda_24062023_0087.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Синоћ је одржано финале "Звезда Гранда", а победу је однела Славица Ангелова из тима Ђорђа Давида. Друго место припало је Драгану Ђурићу, из Цециног тима.

Цеци је било изузетно драго што је тим Ђорђа Давида постигао велики успех, па му је међу првима честитала. Такође, она је јавно на свом Инстаграм профилу упутила лепе речи:

- Драги мој, вољени „лудаку", честитам ти од срца! Ако је неко заслужио после толико година труда, изгарања за своје кандидате, е, то си ти. Нека ти је са срећом победа у „Звездама Гранда" и да си ми ти жив и здрав још 100 година - написала је, па додала:

- Драго ми је да сам стекла још једног дивног пријатеља у животу. Воли те пуно твоја Цеки. Уживај, беби, у својој радости. Знам да је огромнат.

И Вики се огласила на свом налогу, те је упутила честитке свом колеги и његовој кандидаткињи:

- Завршили смо и ову сезону, завршило се и ово финално вече. Честитам Ђорђу, мом другу, мом брату, честитам Славици и још једном, Ђоле, заслужио си. Поздрав! - казала је она у повратку кући па послала и пољубац гледајући право у камеру.

Подсећамо, Славица је победила са преко 88 000 гласова публике. Као победница највећег музичког такмичења, од Гранд продукције добиће песму и спот, комплетан маркетинг, као и аутомобил од 20 000 евра.

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas