Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Александра Младеновић о каријери и поређењу са Цецом: "Много ми је помогла око певања"

Александра Младеновић гради музичку каријеру која све више иде ка самом врху

1695637428_5fed0e32cf6d2fa1d5669ab4a1244f97b76d5ab4.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Можда и најбољи пример упорности на јавној сцени је певачица Александра Младеновић. Да никада није одустајала од својих снова говори чињеница што се чак четири пута пријављивала за такмичење „Звезде Гранда“, а данас важи за једну од највећих звезда.

Ипак, највише јој ласка када је пореде са Светланом Цецом Ражнатовић

- Цеца је наша највећа звезда и наравно да ми импонуеј када ме пореде са њом. Од малих ногу слушам њене песме, али не желим да будем нико од њих, већ желим да будем Александра Младеновић. Не желим никога да копирам, једноставно желим да оставим свој лични печат у каријери - истакла је Александра, а потом додала:

- Некако сматрам да је битно за све певаче да буду своји, треба да буде једна Цеца, једна Рада Манојловић, једна Сузана Јовановић. Просто мислим да свако треба да изгради свој лични печат, без копирања других. Мада, наравно да ми импонује што ме пореде са Цецом и што ми дају комплименте да певам слично као она и да имамо сличан глас. Али се урпкос томе трудим да будем Александра Младеновић.

Иако је од њеног учешћа у „Звездама Гранда“ прошло много времена, Младеновићева не крије да је и данас обузму посебне емоције када погледа најпопуларнији шоу крај малих екрана, а посебно када чује да неко од учесника пева баш њену песму.

- Прелепо, заиста! Прошле године сам чула доста својих песама у такмичењу и баш ми је драго. Навијам за све певаче који добро певају - рекла је са осмехом.

Подсетимо, Александра је недавно отворила душу о својим почецима и открила да помоћ коју јој је пружила Цеца Ражнатовић никада неће заборавити.

– Цеца је супер особа, а оно што ми се највише свиђа је то што је врло је природна и не глуми звезду. Била сам код ње у кући неколико пута. Много ми је помогла око певања! Сећам се да смо током сезоне сате и сате проводиле певајући заједно код ње у кући, владала је права кућна атмосфера. Припремала ме је и давала савете како да на што бољи начин да отпевам песму „Ноћас кућа части”, за коју смо урадили матрицу– са великим поносом је испричала Младеновићева својевремено, а данас су она и Цеца велике пријатељице.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas