Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

АЛФА И ОМЕГА: Милица Павловић открила детаље сарадње са Јеленом Карлеушом - "Када се два лава удруже, тако је, како је"

Милица Павловић испричала како је настао хит који је запалио друштвене мреже

1692175010_Foto-Printscreen-YouTube-JELENA-KARLEUSA-Ataimages.rs.jpg
Фото: Принтсцреен/YоуТубе - ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША, Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Милица Павловић снимила је дуетску песму са Јеленом Карлеушом коју је за неколико дана на Јутјубу преслушало скоро милион и по људи, а сада је открила како је било сарађивати са музичком звездом, те да ли је било лако сакрити овај пројакат.

Футуристичка нумера, провокативног текста, на Јутјубу прегледала је, досад, више од милион и 300.000 пута, а да ли су људи очекивали ову сарадњу, те ли је било тешко сакрити овакав пројекат, Милица је казала:

- Падало је људима то на памет до пре једно месец дана, људи су прижељкивали да се то деси. Зато што смо мудро одиграле и Јелена и ја, јако смо добро сакриле, ћутале смо. Невероватно је то како смо успеле да снимимо ту песму поред много активности које имамо и она и ја. Она што на припремама албума, што на концерту. А, ја, такође припремала албум, тада се сећам је био и Чаир када смо већ причале и све остало - откила је Милица.

- У нашем послу је наоричито јако тешко сакрити нешто, али очигледно имамо јако добар тим сарадника који зна када се спрема нешто добро колико је битно да људи стварно уживају у том првом ефекту када нешто чују и виде. Нисмо желеле да промовишемо то неколико месеци унапред, па да људе већ навикнемо и дамо им нека очекивања - него изволите и гледајте. Оно што ме посебно радује је то што се људима стварно јако допала песма - каже Павловићева.

Како истиче посебно јој је драго што је ово први женски дуте како у њеној каријери, тако и у Јелениној.

- Како нисам задовољна, свега неколико стотина хиљада дели нашу дуетску песму од оно, водеће и оног фамозног филмског спота за песму "Карлyбитцх". Пре свега драго ми је након 35 година Јеленине каријере ово је њен први женски дует, исто тако и у мојој једанаестогодишњој каријери први женски дует. опет кажем прижељкиван од стране моје и њене поготову публике. Сада ће ми многи замерити, али два лава кад се удруже - тако је, како је. Не знам, баш сам срећна због ове сарадње.

- Не могу да кажем да је баш било лако, али јако имамо те конструктивне сугестије, конструктивне критике. Јако нема ни грама сујете, зле намере. Знамо када се каже нешто то је за добробит песме, јер ми се не би нашле у том студију да прво нас не веже и пријатељство и љубав и жеља да то буде лепо. Баш смо желеле да извучемо максимум из те песме, покушавала на више начина да је отпевамо, са више примеса различитих украса и тирлера. На крају да кажем да је Зоран Бирташевић све аминовао и да је песма пун погодак - закључила је Милица.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas