Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
вип суђење

Амбер Херд напушта велико платно: Фанови огорчени - петиција одјекнула као експлозија друштвеним мрежама

Петиција за уклањање Амбер Херд из наставка филма Аквамен достигла је преко 3 милиона потписа

1652530743_1Untitled-1.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Ова петиција покренута је 2020. године, и поново је изазвала интересовање усред тренутног суђења Џонија Депа и поменуте глумице.

Деп је тужио Амбер за клевету због чланка из 2018. који је написала за Вашингтон пост о преживљавању породичног насиља, иако Депа никада није споменула по имену у чланку. Глумац је је поднео тужбу од 50 милиона долара у марту 2019.

Херд је играла улогу Мере у филму Аквамен из 2018. године.

Творац петиције цханге.цом пише да је Херд „Џони Депа представила као насилника у породици“, позивајући се на Депову тужбу.

Пхото: Продимедиа

Амбер Херд се још није изјаснила на суђењу, наводи Пеопле.

Још у новембру 2020. Деп је изгубио своју тужбу за клевету у Великој Британији против британског таблоида Тхе Сун јер га је назвао „пребијачем жена“. У марту 2021. Депов покушај да поништи одлуку је одбијен.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Место где се КУПАЈУ ВИЛЕ И ВЕЧНО ВЕЗУЈУ ЗАЉУБЉЕНЕ: На овом месту ствара се један од НАЈВЕЋИХ ВОДОПАДА у Србији(ФОТО)

Херд и Деп су се упознали док су снимали Дневник опијања из 2011, а венчали су се у фебруару 2015.  Када је Херд тражила забрану, у мају 2016, приласка због насиља у породици против Депа, оптужујући га да ју је злостављао, уследио је раскид.

Деп је негирао тужбе, а развод су решили ван суда у августу 2016. (завршен је у јануару 2017.).

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas