Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Амерички инфлуенсер отпевао Нолету "Поздрави је, поздрави": Ђоковићев фан отпутовао у Њујорк, а он га дочекао са одушевљењем (ВИДЕО)

Познатом америчком инфлуенсеру Џастусу Риду се испунила највећа жеља

1693557077_Foto-Shutterstock-Profimedia-Printscreen-TikTok-Justus-Reid.jpg
Фото: Схуттерстоцк, Профимедиа, Принтсцреен/ТикТок - Јустус Реид
Oglas

Амерички инфлуенсер Џастус Рид је недавно објавио видео на ком пева песму коју је посветио Новаку Ђоковићу. 
Рид је велики фан Србије и наше културе, а највећа жеља му је била да упозна нашег најбољег тенисера.

Убрзо након тога, он је отпутовао у Њујорк, где Ноле тренутно игра на УС опен-у, како би га упознао и отпевао му песму. Песму је назвао "Усуди се да сањаш" инспирисан једним Нолетовим говором.

Рид је на крају упознао свог хероја, а Ђоковић га је дочекао са одушевљењем. Инфлуенсер му је отпевао песму, а у једном моменту су запевали и рефрен песме "Поздрави је, поздрави" од Мирослава Илића. Ноле је предложио да то понове, али у Србији уз гитару.

Ђоковић је затим рекао и да би са задовољством био и део музичког спота за песму.

 

@јустус_реид Дреамс до цоме труе! #балкан #сербиа #теннис #усопен ♬ оригинал соунд - Јустус Реид

Џастус Рид је постао је популаран међу Србима, након што се месецима уназад снимао како пева наше песме, покушавајући том приликом да научи и неке српске речи.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas