Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ана Ивановић данас слави 36. РОЂЕНДАН: Швајнштајгер јој упутио емотивну поруку на СРПСКОМ језику (ФОТО)

Бивша тенисерка Ана Ивановић је данас напуила 36 година

1699343603_Foto-Printcsreen-Instagram-bastianschweinsteiger.jpg
Фото: Принтцсреен/ Инстаграм - бастиансцхwеинстеигер
Oglas

Ана Ивановић је данас напунила 36 година, а њен супруг, бивши немачки фудбалер, Бастијан Швајнштајгер је одлучио да јој овим поводом сними дирљиву поруку.

- Љубави моја, срећан рођендан, волим те пуно - почео је Бастијан на српском, да би на енглеском најавио да ће се десити лепа ствар до краја године - да је победи у тенису.

Она му се потом захвалила, али и поручила да се не нада превише, барем још неколико година.

 

Њих двоје су већ годинама у складном браку и имају троје деце, а Ана је једном приликом рекла како је одмах знала да је он човек њеног живота.

- Мислим да свака жена то осети. Одмах сам осетила... У погледу, мислим да очи никад не лажу, када у очима видиш и осетиш нешто.Тај осећај и док смо били пријатељи да се знамо одавно... Он мени сваким даном даје ту сигурност. То је јако важно и велики луксуз. Он је мој глас разума, увек је ту, ја сам доста емотивна... Тешко могу да опишем, али увек ме разоружа одговором, приступом, питањем, да, кад мало размислим, схватим да треба да се смирим - рекла је она.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas