· · Коментари: 0

Ана Ивановић о најтежој одлуци коју је донела: "То је био велики део мог живота" (ВИДЕО)

Некадашња тенисерка, Ана Ивановић, присетила се тренутака од пре 6 година

1672240479_b30bdd6b5ba2aa7d7f45577a624e8cb2dfe57b91.jpg
Фото: Профимедиа

Ана Ивановић почела је да тренира тенис када је имала само 5 година. Убрзо је тај спорт постао њена велика љубав и пратио ју је све до момента када је решила да на каријеру стави тачку. Ана иза себе има освојених 15 ВТА турнира, укључујући и гренд слем турнир, Ролан Гарос, 2008. године. Те 2008. године дошла је и на прво место ВТА листе.

Некадашња најбоље тенисерка света одлучила је да се пензионише пре шест година. Она је сада решила да са пратиоцима на Инстаграму подели како су изгледали ти моменти у њеном животу и да ли је било тешко донети тако важну животну одлуку.

Прочитајте још: Ким Кардашијан о заједничком родитељству са Кањеом: "Морам да имам тај осмех на лицу и да пуштам његову музику"

- Мислим да је то увек тежак моменат у каријери, али сам се борила са повредама и није постајало боље. Било је јако теско, можда једна од најтежих одлука коју сам донела. Али, било је и охрабрујуће јер је то било јако лепо поглавље у мом животу и радовала сам се свему што долази - објаснила је Ана.

На пиртање која је највећа промена коју јој је донео одлазак из света професионалног спорта, Ана каже да је то мањак путовања и рутине коју је спорт доносио са собом.

Ипак, није се покајла због одлуке коју је донела:

- То је био велики део мог живота, али сам срећна где сам сада - рекла је Ана на друштвеној мрежи Инстаграм.

Ана Ивановић сада највећи део времена посвећује породици. За немачког фудбалера, Бастијана Швајнштајгера удала се 2016. године, изговоривши судбоносно "да" у Венецији. Пар има двојицу синова, Луку (4) и Леона (3).

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.