Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ана Ивановић открила како зарађује након тениса: "Имам пар пословних пројеката"

Ана Ивановић је пре неколико година ставила тачку на професионални тенис

1700896962_profimedia-0822500394.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Некадашња тенисерка Ана Ивановић одлучила је да открије на које начине зарађује након што се својевремено пензионисала из спорта.

- Имам пар пословних пројеката. Козметичка линија је нешто што ми је блиско срцу. То је нешто што сам ја сама креирала, уз помоћ професионалаца у том пољу. То је органска козметика. Одувек сам волела да водим рачуна о себи на природан начин, али то је често било тешко наћи, да буде природно, да буде органско. Хтела сам да креирам нешто што знам сто посто одакле долази и каквог је квалитета. Имам одличан тим, желим да се то развије. Бастијан користи моју линију! - признала је Ана Ивановић, споменувши и супруга.

- Ту је и једна компанија, то је ИТ. Технологија је у питању, базирани смо у Београду. Мој брат је ту, он помаже око тога, он је више експерт у том пољу од мене. А ту је и пар брендова са којима Басти и ја сарађујемо у Немачкој - додала је некадашња прва тенисерка света.

Ана се осврнула и на Монику Селеш, због које је пре много година одлучила да се бави тенисом.

- Срела сам Монику једном у Мајамију, давно. Можда 2013. године, и од тада не. Она ми је била узор. Нека егзибиција са њом сада би била лепа. Она је доста интровертна, јако је фина - истакла је Ана у подкасту "Алесто".

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas