Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ана Николић отпустила три ДАДИЉЕ: Једну је затекла да пије док чува Тару, па одлучила да узме ствар у своје руке

Ана Николић се сада сама брине о черки Тари

1673430444_a7cefd26a1757b7f0096cfe517d376d2cabdc60d.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Ана Николић отпустила је три дадиље које су водите бригу о њеној ћерки Тари и решила да се сама стара о њој. Након што ју је бивши супруг Стефан Ђурић Раста прозвао да није добра мајка, Ана је одлучила да сама води бригу о петогодишњој наследници.

- Раста је оговарао Ану да није добра мајка јер не може сама да чува дете, већ мора да има три дадиље! То је чула Ана и много ју је повредило, јер је њој Тара центар света. Она је све своје обавезе завршавала док је Тара била у вртићу, дадиље су јој помагале само када је имала снимања која није могла да одложи или када је путовала - каже наш извор близак певачици.

Прочитајте још: Бред Пит напушта ХОЛИВУД? Страни медији преносе да му је доста глуме

Наш саговорник открива како је поп звезда дала отказ дадиљама.

- Ана је свакој дадиљи давала дупле дневнице, није жалила новац. Међутим, једна дадиља ју је баш изнервирала јер је пила вино док је чувала Тару, а Ана је за то време у студију радила на новој песми. Чим је то сазнала, отерала ју је! Са друге две дадиље остала је у контакту и нашла им је посао код својих пријатеља, јер су се показале као одговорне бебиситерке. Частила их је дебело и извињавала се што више не жели да их ангажује. Сада јој је много теже јер о ћерки брине сама, али не жали се! Свако јутро устаје у седам да би водила Тару у вртић и увече је успављује - прича извор и додаје да Николићева сада од помоћника има само возача.

- Ана није дала отказ једино возачу, он јој је десна рука. Вози је на снимања емисија и наступе, диван је према њој и помаже јој око Таре. Он је Ани 24 сата на располагању и за то је дебело плаћен.

Наш саговорник открива и како је Раста реаговао када је сазнао да његова бивша супруга сада сама брине о њиховој ћерки.

- Кад је сазнао да је Ана отпустила дадиље, почео је да је зивка и пита да ли јој је потребна помоћ. Донедавно су се свађали, али сада су у добрим односима! - завршава причу извор.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas