Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ана Севић добила ПОКЛОН ВРЕДАН 50.000 евра: После рођења сина, муж спремио скупоцено ИЗНЕНАЂЕЊЕ (ФОТО)

Муж Ана Севић је испоштовао њену давну жељу

1647017588_________________________________________________________________________________598866600996.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/anasevicofficial
Oglas

Певачица Ана Севић породила се 3. марта и на свет донела своје треће дете, сина Симеона. Њен поносни супруг Данијел пресрећан је због проширења породице, а својој вољеној одлучио је да испуни велику жељу.

Он је Ану частио, ни мање ни више, него базеном у стану.

Прочитајте још:"Бајку смо одлучиле саме да направимо": Наташа Беквалац почастила себе и ћерке РЕНОВИРАЊЕМ дома (ФОТО)

"Ана је одувек желала да има спа у свом дому, а Даниел је још пре њеног порођаја започео са радовима у луксузном стану на Врачару. Он се потрудио да све буде готово док Ана не изађе из болнице, а процењује се да је за тај луксуз дао скоро 50.000 евра. Ана ће овог лета са ћеркама и сином моћи да ужива на базену у приватности свог дома, што њој много значи јер ће Симеон бити мали за неке даље дестинације", рекао је извор близак певачици.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/анасевицоффициал

Подсетимо, Ана је по изласку из породилишта открила да се одлично осећа.

"Дивно сам, предивно, најлепше. Беба је одлично, зове се Симеон", рекла је кратко Ана, коју је по изласку из породилишта сачекао супруг.

Подсетимо, Ана и Даниел у децембру 2020. Године у постали су родитељи ћерке Сене, а са певачем Дарком Лазићем певачица има ћерку Лорену.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas