Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Анастасија Ражнатовић открила непознате детаље из живота: Певачица открила због чега је Вељко критикује, а ево да ли се такмичи са Цецном

Певачица први пут изнела поједине детаље из живота

1659593960_anastasija.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Анастасија Ражнатовић, гостујући у једној емисији проговорила је о својој каријери, братом Вељком, који јој је највећи критичар, али Цеци Ражнатовић са којом је често пореде:

Прочитајте још: Сека Алексић никад провокативнија: Певачица позирала у кревету без одеће, а онда је уследио коментар колегинице (ФОТО)

 - Постоје и добре и лоше стране, пошто сам изабрала да се бавим тим послом јесте оптерећење, пошто ми је мајка највећа балканска звезда, људи имају и већа очекивања. Ја се не такмичим нити гледам да личим на њу, имам свој фазон, стил који гурам, идем полако. Мислим да ништа не треба да се упоређује. Има и лепих ствари, наравно, јер рецимо људи који су анонимни не могу да се прогурају и покажу свој квалитет. Са те стране ми је било лакше јер су људи знали за мене, расла сам пред камерама, први пут сам на телевизији била када сам имала само 29 дана - каже певачица у емисији "Лето у Србији" и открива како реагује на константну медијску пажњу:

- Дефинитивно је тешко, није увек сјајно. Лично мени је напорно понекада, зато волим да путујем, осећам се растерећеније, могу да се опустим. Није то не знам какав проблем, али кад знате да вас неко гледа, снима, кад рецимо седнете са пријатељима у кафић и хоћете да се опустите, попијете кафу, онда није баш пријатно. Али ми је јасно да је то део мог посла. Навикла сам се, али јесте напорно - додаје певачица, која тврди да је посао певача јако изазован, јер увек мораш да си сређен:

- Да, то је део нашег посла јер нам се све броји, људи памте. Мама моја када је нешто обукла два пута, одмах је изашао наслов 'Цеца се не пресвлачи'. Морамо да будемо иновативни. Све то је део мог посла - визуелни идентитет, песме, све. Не могу све сама, имам тим, иако мислим да имам укуса, али имам тим људи који се брине о томе, шминкера, фризера, стилисткињу. Вељко ми више каже "У томе си кренула?', него мама - закључила је певачица у емисји "Лето у Србији".

БОНУС ВИДЕО:
 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas