Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Анастасија Ражнатовић спремна да прати дечка у стопу: Познати пар се сели у Турску?

Анастасија и Немања су срећно заљубљени, а медији преносе да ће се певачица преселити у Турску због њега

1660480506_Foto-Printscreen-Instagram-nemanjagudelj-raznatovicanastasija-Pixabay.jpg
Фото: Принтсцреен/Инстаграм - немањагудељ, разнатовицанастасија, Пиxабаy
Oglas

Познати пар је у срећној љубавној вези, а делује као да су њих двоје заљубљени до ушију. Заједно су били на одмору овог лета, а њихове порордице у потпуности подржавају њихову везу.

Цеца је једном приликом изјавила како је Немања Гудељ јако добар дечко и да поштује Анастасијин избор.

- Он је супер момак, као и цела његова породица. Најбитније ми је да је Анастасија срећна и сваки њен и Вељков избор максимално ћу поштовати - рекла је тада певачица.

Фудбалер је према наводима медија добио веома добру пословну понуду. Он жели да се пресели у Турску и тамо настави своју фудбалску каријеру, а по свему судећи Анастасија ће ићи са њим.

Прочитајте још: Језива исповест наше популарне ФОЛК ПЕВАЧИЦЕ коју су родитељи удали у 14. години: "Абортирала сам у четвртом месецу трудноће, а онда отишла на наступ"

Како преноси Ало! Немањи је понуђено да игра за екипу Трабзона. Он је открио и детаље о могућој заједничкој селидби.

- Гудељ је добио понуду да из Севиље пређе у редове актуелног турског шампиона, екипу Трабзона. Његов садашњи тим спреман је да га прода за огромну суму, преговори су тренутно у току, те је врло могуће да ће се због пословних обавеза Немања наредне сезоне преселити на Црно море - започео је причу за Ало! извор, који је потом открио да ће фудбалера тамо пратити и Цецина наследница.

- Немања и Анастасија су у озбиљној вези и планирају заједничку будућност. Она је била прва особа којој је испричао да је добио понуду од турског прволигаша  и објаснио јој је да је врло извесно да ће наредне године напустити Шпанију. Питао ју је да ли би она била спремна да због њега спакује кофере. Договорили су се да најпре он оде у Турску, а када се смести и уклопи у средину, Таса му се придружује - открио је наш саговорник, који је истакао да Ражнатовићева не планира да запостави музичку каријеру.

- Анастасија не планира да одустане од певања. Свесна је да је за напредак у послу потребно да проводи доста времена у Београду јер су јој сви сарадници овде и најбоље ће водити каријеру из Србије. Такође, она је јако везана за породицу, мајку, брата и братанца Жељка, те је одлучила да константно буде на релацији Београд-Турска како би подржавала дечка, али и наставила са сопственим растом. Сматра да ће то бити добар тест за њихову везу, она је била свесна да озбиљна веза са спортистом изискује одређене жртве и сматра да ће успети да испрати тај темпо живота - завршио је саговорник за Ало!

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas