Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Анђела Јовановић о серији "Пад" и сарадњи са Миланом Марићем: "Волим да играм ХРАБРЕ жене"

Глумица искрено о целом пројекту

1674376792_Foto-Ataimages.rs-Andjela-Jovanovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Серија "Пад" је синоћ почела да се приказује на Суперстар телевизији. Привукла је велику пажњу јавности, а рађена је по роману Жарка Лаушевића "Година прође, дан никад".

Истакнуту улогу у серији игра глумица Анђела Јовановић, која тумачи лик шминкерке Ане, која остаје уз главног јунака Ивана Маслаћа кад му сви окрену леђа.

- Договорили смо се да она доноси светлост у његов живот после пада. Неће Ивану окренути леђа, већ се борити за њега. Волим да играм храбре жене које раде ствари на које нисмо навикли - започиње Јовановићева за "Курир".

Прочитајте још: Славиша Чуровић отворио душу: Глумац причао о НЕЈТЕЖИМ тренуцима у живоут - "Људи немојте се РАЗВОДИТИ , молим вас"

Главног јунака, глумца Ивана који је убио двоје људи на почетку серије, тумачи Милан Марић. Анђела је причала о сарадњи са њим и истиче да јој је била част да ради са њим на овом пројекту.

- Милан Марић је отворен партнер и имам поверења у њега. Одмах смо били на истој таласној дужини, какав однос и треба да буде. Радимо и представу "Хотел 88", па нам није био проблем да изградимо однос и да се само гледамо у неким сценама. Марић је велики глумац. Мислим да му је ово најбоља улога и да је дао себе. Част ми је била да радим с њим.

Глумица није прочитала роман по коме је серија урађена, јер каже да је једино желела да има емпатију према своом лику.

- Нисам желела да ми књига обоји ову причу. Хтела сам да имам само емпатију према свом лику и да је потпуно разумем колико воли тог човека. Она има квалитете који искачу из норми. Ана је ту кад је најгоре и покушава да га дигне из понора. То се ретко деси у животу. Бити с неким и у добру и у злу. Није љубав путовати по целом свету и сликати се и држати за руке, већ је кад си у стању да и неком промениш пелене. Није ти гадно да то урадиш. Било ми је дивно да одиграм једну такву особу - истиче Анђела за "Курир".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas