Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Анђела Јовановић објавила слику у МАМИНОМ купаћем старом скоро 40 година: Сви су опчињени њеном витком фигуром (ФОТО)

Млада и лепа глумица поново је одушевила пратиоце

1651854301_andjj.png
Фото: Инстаграм/принтскрин/ _блејзмодести
Oglas

Славни глумци Бранка Пујић и Драган Гаги Јовановић, који важе за један од најскладнијих домаћих парова, поносе се ћерком Анђелом, која је израсла у лепу, васпитану и талентовану особу.

Анђела се све чешће појављује у медијима. Прву велику улогу на малим екранима остварила је као кадеткиња Цеца у "Војној академији" и од тада је стекла велику популарност. У скорије време можемо је гледати у једној од главних улога у серији "Нечиста крв", у којој тумачи Ташану.

Тренутно одмара и ужива на Панами са својом јачом половином, спортистом Михаилом Дудашем.

Овај млади пар ужива на прелепим плажама, егзотичним пределима, сунцу, а судећи по фотографијама које деле на друштвеним мрежама не скидају осмех са лица!

Прочитајте још: Николина Ковач и Саша Капор искрено о браку и љубомори: "Бићемо супер и кад не будемо заједно"

Анђела је одлучила да на ову удаљену дестинацију понесе и мамин купаћи! Када је објавила слику у купаћем који је носила Бранка давне 1983. године, сви су остали без текста! Сасвим је јасно на кога је наследила добре гене.  

У једноделном, плавом костиму, дубоког струка савршено је дошло до изражаја Анђелино извајано тело. "Нестварна си", "Прелепа!", "Купаћи је ВРХ" били су само неки од коментара.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas