Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

АНЂЕЛИНА ДЖОЛИ ОПТУЖИЛА БРЕД ПИТА: Славна глумица тврди да јој је бивши муж узео богатство

Нове оптужбе Анђелине Џоли на рачун Бред Пита

1713513721_Foto-Profimedia-Bred-Pit-i-ANdjelina.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Иако су се Анђелина Џоли и Бред Пит развели још 2019. године, то није био крај несугласица и судских спорова око старатељства над децом и власништва над винаријом у Француској.

Славна глумица сада се, тврде извори блиски Џолијевој, жали да ју је суђење са бившим мужем финансијски опустошило. Међутим, има доказа који указују на другачији сценарио.

Док Анђелина тврди да јој је Бред Пит узео и последњу пару, Дејли мејл наводи да је богатство глумице скочило после развода, односно да јој је бивши супруг индиректно донео 100 милиона долара.

Тај новац дошао је кроз зајмове, алиментацију за децу, поклоне и милионе које је стекла од продаје својих 50 одсто удела у некретнини која је у средишту спора, "винарија Цхатеау Миравал". Пит јој је поклонио 10 процената власништва.

Њихов некадашњи дом у Француској - задивљујуће имање и виноград, вредело је 60 милиона долара када су га купили 2008. Сада, захваљујући Питовом труду и улагању у посао, вреди невероватних 164 милиона долара.

Како показују нови документи, Џоли се жали на финансијске губитке, али извори блиску Бреду Питу кажу да је глумица имала довољно средстава да недавно потпише уговор о преузимању некадашњег јединственог простора на Менхетну које је припадало Ендију Ворхолу. Њен удео у власништву тог локала није познат, али се зна да га глумица користи за промоцију свог модног бренда Ателиер Јолие.

Извор упознат са спором око винарије тврди: Анђелина каже да Бред њу финансијски уништава, а заправо она жели да њега финансијски упропасти.

Далеко од тога да жели да уништи своју бившу, чини се да је Бред повукао корак назад како би подржао њу и финансијски јој помогао успркос томе што се чинила тако осветољубивом".

Бред Пит је првобитно покушао да откупи удео Анђелине Џоли у винарији како би тај део имовине остао у породици, у случају да она жели да одустане од свог дела. Та опција је пропала због међусобних лоших односа.

Бред Пит је оптужио Анђелину да је прекршила њихов купопродајни уговор када је 2021. године продала свој удео од 50 одсто у Цхатеау Миравал руском олигарху Јурију Шефлеру, без пристанка свог бившег супруга. Претходна понуда да га прода Питу за 54 милиона долара пропала је због његових захева, рекла је гумица.

Пријатељи Бреда Пита твде да је он био веома великодушан према глумици. До 2018. упалтио је 1.3 милиона долара алиментације за децу, укључујући терапију за децу, као и плаћање стотина хилада долара у разне сврхе. Извори наводе да је глумац за седам година платио 10 милион долара за бригу о њиховој деци.

Глумац је бившој супрузи поклонио слику Винстона Черчила "Тоwер оф Коутоубиа Мосqуе" коју је она продала 2021. за 11. 5 милиона долара. Позајмио јој је 2018. осам милиона долара за куповину њене садашње куће у Лос Анђелесу, пише Дејли мејл. Она је ту вилу купила за 24. 8 милиона долара и тврди да је новац који јој је дао бивши муж био зајам који је долазио са каматама и планом отплате.

Иронично, за Вог је изјавила да је имање одабрала јер је желела да деца буду ближе оцу који живи само пет минута даље од те куће.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas