Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Анита Лазић искрено проговорила о односу са мајком: " Веома ми је сметало што се моја мајка скидала пред камерама"

Од свих познатих мајки и ћерки у глумачкој бранши код нас међу омиљенима су свакако глумице Снежана Савић и Анита Лазић

1651325380_981958fcc19dc153b68711875349a51c86a50362.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /РТС
Oglas

Њих две негују снажну повезаност а лепота коју је Снежанина мезимица наследила више је него очигледна. Њихов идличан однос једино је био доведен у питање када је ћерка Снежане Савић била у тинејџерском периоду док је Снежана била доста активна на филму па је Анита у давном гостовању на једној телевизији описала период у којем јој баш и није пријало што је повезују са Снежаном.

- Веома ми је сметало што се моја мајка скидала пред камерама, па често због тога нисам могла да идем у школу - присетила се тада ћерка Снежане Савић тог периода али убрзо је и то прошло. Ипак, многе је изненадила Анитина искреност у том разговору.

 

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Место где се КУПАЈУ ВИЛЕ И ВЕЧНО ВЕЗУЈУ ЗАЉУБЉЕНЕ: На овом месту ствара се један од НАЈВЕЋИХ ВОДОПАДА у Србији(ФОТО)

Подсећамо, Снежана Савић, једна је од најлепших жена на нашим просторима, а у браку са редитељем Драгославом Лазовићем, добила је ћерку Аниту, која је сав таленат и лепоту наследила управо од ње.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas