Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Барбара Бобак нашла НОВОГ дечка? Певачица искрено о љубави и везама

Барбара Бобак отворила душу

1674633732_Foto-Ataimages.rs-Barbara-Bobak.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Барбара Бобак је била у емотивној вези са Дарком Лазићем пре садашње изабранице Катарине. Барбара након тога није причала у јавности о свом љубавном животу, али судећи по њеним речима изгледа да је коначно пронашла срећу.

- Не бих то још да зовем момком пошто није званично, али има неке шансе да постанем јако заљубљена. Не бих превише откривала, али није из јавног света - рекла је певачица за "Курир".

Певачица је нагласила да нема предрасуде и да не мисли да ће је неки мушкарац повредити само зато што је у прошлости била повређена.

- Ја сам скоро сваки пут у неку руку у својим везама била повређивана, али немам ту предрасуду, као, када уђем у неки однос, са неким новим. Можда би требало да имам, можда би била мање повређена, али немам тај моменат да улазим у неки однос са неким па да сам у фазону да сам јако повређена и истраумирана - истакла је певачица и додала:

- Тако да, просто ако допустим тој особи да ми приђе и свиди ми се, нема она потребу да једе из мог прошлог живота. Свакако не бих то називала партнером, то је неки симпатизер или удварач - закључила је Барбара за "Курир".

Када су је упитали шта мисли о односу Катарине и Дарка, као и о томе што јој је певач купио бурме, имала је кратак одговор: "Срећно".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas