Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Бастијан Швајнштајгер објаснио како је запросио Ану Ивановић: Прво је питао њеног оца за руку, а онда изнајмио парк

Ана Ивановић и Бастијан Швајнштајгер у браку су од 2016. године, а важе за један од најскладнијих парова на светској јавној сцени

1703074271_profimedia-0822649707.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Фудбалер и муж српске тенисерке Ане Ивановић, Бастијан Швајнштајгер у подкасту "Пхрасенмахер“ испричао је мало познате детаље о веридби са Аном.

Наиме, он је рекао да му је инспирација био филм "Нотинг Хил", па је тако изнајмио парк у Лондону, а остало је све сада већ историја.

- Успео сам да омекшам њену породицу тако што сам замолио Аниног оца за њену руку на српском језику. Долетео сам у Београд и питао га - рекао је Бастијан.

Пар се венчао 2016. године, док су се упознали 2014. у Њујорку, а како је рекао од почетка је знао да је Ана жена његовог живота.

- Од самог почетка. Осећаш посебне тренутке и препознаш их у љубави када се загледаш дубоко у нечије очи – баш тако је било и са мном - био је искрен фудбалер.

Иначе, бивши председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је својевремено да је наша тенисерка најлепша жена на свету.

- Једном није рекао ништа осим истине - кроз смех се сложио Швајнштајгер у разговору за "Блил.де".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas