Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БИКОВИЋЕВ БРАТ О ТЕШКОМ ОДРАСТАЊУ: Открио мало познате детаље из живота њихове породице

Игуман Михаило Биковић, старешина манастира Јовања, и рођени брат глумца Милоша Биковића у једном од ретких интервјуа открио је мало познате детаље из живота њихове породице.

1705226507_milosbikovic.jpg
Фото: Инстаграм/ПринтСцреен/биковиц/Yоутубе/ПринтСцреен
Oglas

Присећајући се детињства, рекао је да је била испуњена "сељакањем од једног до другог места, што је значило да нигде не можете да пустите корене".

- Таман се негде скућимо ајде сели се на ново место. Цео живот смо били подстанари. Можда је то разлог што сам у тренутку одрастања почео да тражим нешто што је стално. Разочарао сам се у међуљудске односе јер сам видео да је човек релативан и да ако се и ослонимо на њега може он да се измакне и да изгубимо ослонац под ногама - рекао је игуман.

- Тај стални осећај губљења ослонца под ногама је код мене родио жељу за нечим апсолутним и сталним. За нечим што ми неће измаћи

- Моји су се разводили два пута, два пута се венчавали. Мој брат Милош је из њиховог другог брака... од истог оца и исте мајке... Први развод њихов је био кад сам имао 5 а други кад сам имао 16 година, а мој брат свега 6 месеци. Све су то дубоки ожиљци.

- Али да се све то можда није десило ја можда никада не бих размишљао о некоме другоме. Схватио сам да је Ајнштајн у својој Теорији релативитета погрешио. Када је рекао да је све реалтивно није рекао потпуну теорију. Потпуна теорија би гласила - Све је релативно, осим апсолутног.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas