Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Била је диван човек, бесплатно је певала за децу са Косова": Цакана НЕУТЕШНА на сахрани пријатељице Мериме Његомир

Певачица Мерима Његомир сахрањена је данас у Београду, у Алеји заслужних грађана, на Нвпм гробљу.

1637675700_pjimage.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Grand Magazin Tv Grand/Iz Profila Tv Grand
Oglas

О легендарној певачици Мерими Његомир колеге и пријатељи имају само најлепше речи. Сви су неутешни, као и њена дугогодишња пријатељица Драгица Радосављевић Цакана.

- Јако сам тужна данас. Тужан дан за комплетну музичку сцену и естраду. Сигурна сам да ће многе моје колеге отићи на сахрану. Мерима је позната по томе да је имала и има и даље много пријатеља. Сећам се када сам је звала да питам да ли има некога да ми помогне, увек је била ту за мене - рекла је искрено Цакана за "Вечерње Новости".

Прочитајте још: Дуго је није било у јавности: ОПЕРСКА ДИВА појавила се да ода последњи поздрав колегиници (ФОТО)

Певачица је нагласила да иако се није често виђала са Меримом у току пандемије, често се са њом чула.

- Нико од нас се међусобно није виђао. Са њом сам се чула у једном тренутку, одлазила је на Нови Београд код деце. Задњи пут смо се виделе после емисије када сам је одвезла, после тога смо се само чуле. Рекла ми је да је на Космају за време пандемије, па касније да је у граду - рекла је Цакана.

Цакана је била убеђена да ће Мерима победити болест.

- Сто одсто сам веровала да ће се извући. Познајући њу као јаку и борбену жену, све ми је деловало немогуће и да она из тога не изађе као победник. Нажалост, болест је узела маха. Надам се да ће је анђели из песме "Рузмарин" чувати - сматра Цакана.

Прочитајте још: Сахрана Мериме Његомир: Венац са потресном поруком од деце - "Што је лепо кад се неко воли, а душа боли" (ФОТО)

Како је навела, памтиће је по многим стварима.

- Памтићу је по духовитости и томе што је била ведра и весела. Бавила се тенисом, била је спортиста. Освајала је пехаре. Памтићу је по њеним песмама и саветима које ми је давала, шта да певам. Не могу да кажем да сам јој била најбоља пријатељица на естради, јер нисам. Све нас је волела, али са некима је била ближа. Знала сам о њој доста као и она о мени. Била је неко коме могу да се поверим. Дивна жена, човек, мајка и бака. Живела је за децу. Изборила се сама и била високо на сцени - испричала је Цакана.

Цакана је подсетила и да је Мерима са њом и неколико колега без речи кренула на хуманитарни концерт за децу са Косова и Метохије.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas