Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Била је са њим ДЕСЕТ ГОДИНА: Ана Бекута је пре Мрке волела овог човека (ФОТО)

Јавности је слабије познато да је Ана пре Милутина била у дугој вези

1651045423_bekuta_25102018_0073.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Љубав између Мрке и Бекуте била је она права, а певачица је остала уз свог изабраника све до последњих тренутака његовог живота. Били су једно другом највећа подршка, а јавности су били познати и као један од најскладнијих парова.

Иако се о њиховој љубави писало и знало, мало је познато кога је Ана волела пре него што је Милутин ушао у њен живот.

Прочитајте још: Барбара Бобак се огласила након привођења Дарка Лазића, ево шта је рекла певачева вереница

Наиме, како су писали домаћи медији, једна од наших најпознатијих певачица народне музике, на самом почетку каријере, десет година била је у вези са шабачким музичарем Предрагом Видовићем Прејом.

Предраг је осамдесетих живео у Немачкој и Сједнињеним Америчким Државама. Међутим, одлучио је да се врати у тадашњу Југославију и да почне да се бави народном музиком. Тако је почела и њихова љубав.

Наиме, Преја је одлучио да оформи музичку групу, па је расписао оглас за певачицу. Нада Полић, касније позната као Ана Бекута, пријавила се на овај оглас.

Прочитајте још: Марија Шерифовић открила до сада непознат детаљ из свог живота: Ево какав проблем има певачица пред сваки концерт

Група која је оформљена носила је назив Анабе, а љубав која се родила између Ане и Преје трајала је до 1992. године.

Након краха ове везе, упознала је клавијатуристу Слободана Шмакића и преселила се у Београд из Шапца.

И ова веза је трајала дуго, све до 2000. године, а следећи мушкарац који је освојио заувек Анино срце је управо Милутин Мркоњић.

 

Нажалост, Милутин је преминуо прошле године, али успомена на његову и Анину љубав и даље живи.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas