Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"БИЛА ЈЕ ЗАЉУБЉЕНА У ПЕТРА ГРАША КАО МАЛА": Ханин отац открио како је почела веза са 14 година старијим супругом (ФОТО)

Да љубав не зна за године, потврдили су Хана Хуљић и Петар Грашо

1645719429_19034_hana-i-petar_ig.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/народни
Oglas

Веза певача Петра Граша и 14 година млађе изабранице Хане Хуљић месецима је интригирала домаћу јавност. Њихова романса почела је прошле године, дуго су ћутали о томе, а онда су одлучили да се појаве јавно, недавно су се и венчали, а за неколико месеци стиже им и принова.

Иако је овај сад већ брачни пар покушао да сакрије детаље венчања од јавности, велики интерес медија помрсио им је конце али и шокирао не само Хану и Петра, него и чланове њихових породица.

О детаљима овог весеља сви су коментарисали, а Ханин отац Тончи Хуљић након прославе открио је детаље.

"Срећан сам што је венчање протекло у дивној атмосфери и што је то било интимно вече са људима са којима се знамо цео живот, са некима и по тридесет, четрдесет година, а обележили су нам живот. Било нас је педесетак. Захвалио бих и свим медијима, некад смо деловали као нека ријалити породица, што ми свакако нисмо", рекао је само дан након весеља Тончи Хуљић.

Прочитајте још: ИТАЛИЈАНСКИ ПРЕДСТАВНИЦИ НА ЕВРОВИЗИЈИ ПОТПУНО НАГИ: За сат времена објава добила 350.000 лајкова (ФОТО)

Петар и 14 година млађа Хана чекају своје прво дете, а њихова љубав интригирала је цео регион, посебно због тога што је певач пре ње 24 године провео у љубави са колегиницом Данијелом Мартиновић. О разлозима никад није проговорио, а своју срећу у љубави са Ханом не крије од како се сазнало за њих.

Како су открили Тончи и Вјекослава, Ханини родитељи, млада уметница дуго је гајила посебне симпатије према Петру.

"Хана ће ми замерити што ово причам. Она је била заљубљена у Петра док је била мала, јер је он био стално у нашој кући. Њена жеља је била да сарађују, и то су учинили у песми", открио је Тончи за портал Еxпресс, а његова супруга Вјекослава додала је:

"То је нешто предивно! Још морам доћи себи. Тако је када вам живот оставља замотане дарове са машном и свако мало пронађете пакет, отворите га и пронађете неко изненађење. Ово је било најлепше", рекла је Вјекослава о Ханиној принови за РТЛ.

Прочитајте још: "ЖАО НАМ ДАНИЈЕЛЕ": Петар Грашо 24 године био с њом, па оженио млађу - кум ОШТРО ОДГОВОРИО на прозивке (ФОТО)

Петар Грашо открио је да га је поново погодила Аморова стрела:

"Љубав се догодила. Љубав треба да се догоди, не треба је планирати, о љубави не треба превише причати. То су неке ствари које човек треба да негује у себи, не треба се тиме хвалити... Бићу тата, али настојаћу да задржим своју приватност јер желим да људи мисле о песми, а не о мојој спаваћој соби", рекао је Грашо за емисију "Премијера - Викенд специјал".

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas