Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БИЛИ СМО ГЛАДНИ И ВОЛЕЛИ СЕ, САД ЈЕ БОГАТ И УРЛА КАД МУ ТРАЖИМ НОВАЦ: Брат славног глумца бесан-'' Он је чудовиште''

Мел Гибсон већ годинама не разговара с најмлађим братом, који истиче како избегава и породичне скупове због глумчевих бесних испада

1685084158_profimedia-0410332318-Mel-Gibson.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Најстарији брат у породици Гибсон, Мел (67) постао је славни глумац, а у овом свету опробао се и његов најмлађи брат Донал (65). Два брата била су веома блиска, чак су и заједно глумили у једном од највећих оскаровских хитова, филму "Храбро срце" који је Мела уписао у филмске енциклопедије. Проблема није било, браћа су се волела и међусобно подржавала, а онда их је следећи филм посвађао и довео од љубави до мржње.

Уследио њихов нови заједнички пројекат, филм "Пасија", који је режирао Мел Гибсон, а у ком се прати последњих 12 сати Исусовог живота. Иако се много очекивало до њега, филм је проглашен насилним. И поред бројних критика, пројекат је остварио зараду од 612 милиона долара, а браћа су остварила зараду од 425 милиона долара. С обзиром на то да га је режирао старији Гибсон, нема сумње да је већина новца отишла њему.

"Био је мој старији брат, мој најбољи пријатељ. Није било љубоморе, био сам срећан јер се прославио. То га је међутим променило, почео је да верује у оно што се о њему прича и пише. Мел којег сам познавао једноставно је нестао", рекао је Донал и додао: "Холивуд га је појео, прожвакао и испљунуо. Слава и новац испрали су му мозак и постао је чудовиште. Мрзим га због тога што је постао".

"Нисам очекивао да ме издржава, али пре 'Пасије' сам редовно радио на филмским пројектима, а онда кад је Мел прозван за антисемитизам, људи су мислили да и ја мрзим Јевреје јер сам му брат и заувек ме отписали", истакао је млађи брат.

Мела Гибсона који се годинама борио са зависношћу од алкохолизма, полиција је зауставила пијаног како вози кола 2006. године. Глумац их је тада извређао и изнео низ антисемитских примедби - "Био сам пијан и љут. Снимљен сам, илегално, од стране полицајца, а да сам заиста крив за то за шта ме оптужују сигурно би ме више пута ухватили да вређам Јевреје. Овако ми се цео живот и каријера оцењују по том једном инциденту након осам дуплих текила", рекао је Мел Гибсон и додао: "Није поштено".

Због бројних увреда које је изреако, каријера му се никада није опоравила, а то је осетио и Доналд - "Сваки пут кад би Мела замолио за новац јако би се наљутио. Урлао је на мене да не могу да га кривим за своју несрећу, а почео сам да избегавам породична окупљања због његових бесних испада. Сећам се како је једном био љут као пас јер док смо били у Лас Вегасу није могао да добије председнички апартман у хотелу. Селин Дион га је резервисала прва, а он се љутио целу ноћ због тога", присетио се Донал.

Пет година Мел и Донал нису проговорили ни реч, иако су једном били срећна породица. Мел је најстарији од четворо деце Хутона, радника на железници и домаћице Ане, а Доналд је најмлађи - "Били смо сиромашни као црквени мишеви и често гладни, али смо се волели лудо. Још увек га волим, али не знам више ко је он и у шта се претворио. Желим да исправи неправде које ми је учинио. Желим да живимо у миру", закључује млађи Гибсон.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas