Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Било ми је драго што је дошла": Раста проговорио о сусрету са Аном Николић на ћеркином рођендану, па похвалио Александру Пријовић - "Жена која води рачуна о музици"

Репер се дотакао и Марије Балабан, са којом је у вези већ две године

1691586307_rasta_tarin_rodjendan_03082023_0018.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Кантаутор и репер Стефан Ђурић Раста већ месец дана борави у Црној Гори где има велику летњу турнеју. Он упоредо припрема премијеру свог филма која би требало да се реализује 19. септембра.

За "Телеграф" је без задршке говорио о односу са девојком Маријом, Аном Николић, детаљима са недавно одржаног рођендана ћерки Тари али и колегиници Александри Пријовић за коју има само речи хвале.

- Александра Пријовић је једина жена која води рачуна о својој музици без обзира што све пуни, што су јој толико посећени наступи. Мени то стварно није битно, битно ми је са којом музиком и са каквим квалитетом уласи у посао и због тога ми је стварно мега драго.

Недавно си прославио ћерки рођендан и тај догађај изазвао је доста пажње јавности.

- Ја нисам желео да тај рођендан буде медијски пропраћен. Нас двоје се дружимо приватно па ме ти прва ниси питала за информације где ће се рођендан одржати и када. Желео сам да то буде приватно, да то буде моменат у коме ћу се дружити са мени блиским људима и заиста је тако и било. Било је фино, била је и Ана, били су сви људи и то је био моменат где Тара може да буде срећна и да учествује у тим неким коментима које она воли и да сви буду ту. То је моменат када је најбитнија и уживао сам у том моменту.

Први пут смо видели и твоје родитеље у јавности.

- Медији преносе како су први пут заједно, а они су толико дуго заједно. Ја сам пре овога толико дуго славио њихове годишњице, 30, 40 година брака. Толико волим да са њима обележавам то, јер ретко је то данас, ретко је да се неки људи толико дуго држе заједно и да уживају. Ја негујем те њихове годишњице и надам се да ће то и мени да се деси.

Фотографије са прославе Тариног рођендана на којима сте Ана и ти насмејани изазвале су много пажње и постале су виралне на мрежама. Људи нагађају шта си јој рекао у том тренутку или она теби, па бих волела да нам то сада откријес.

- Када је дошла, искрено ћу ти рећи, ја сам јој рекао "Да ли је могуће да ниси дошла када су сви људи долазили?". Међутим, ја њу заиста разумем, она је неко ко искрено није желео да квари уопште тај моменат или било шта. Она се појавила искључиво због Таре и мени је то заиста значило у том моменту и било ми је битно као тај један тренутак и то сам ценио. Био сам са њом сваког момента, да испратим ту целу сигуацију. Морам ти признати, без обзира колико нисам очекивао да ће бити ту, јер ми је она сама рекла да неће долазити, јер се чујемо свакодневно. Рекла је да ми међусобно направимо рођендан, али се на крају појавила и заиста ми је било драго јер знам да је то значило Тари.

Поменуо си годишњицу брака својих родитеља, а данас је и теби битан датум у том неком емотивном смислу. Овог 8. августа Марија и ти обележавате две године љубави.

- Друга годишњица. Ја сам неко ко не воли ту реч "годишњица", јер ми то звучи јако обележавање нечије смрти. Рекао сам и њој "молим те немој, то годишњица ми звучи као неко црно место, да је умро неко, прекрсти се и то". Ја стварно после Ане нисам имао баш неке везе. Доста година је и прошло док нисам нашао Марију и неког са ким ћу да будем дуго и мислим да сам заиста урадио праву ствар. Нисам јурио било шта да ми се деси, него сам заиста слушао своје срце. Немам тај моменат да генерализујем све жене, иако сам имао развод мрзим и да будем у фазону "то не ваља, то није у реду". Ја сам остављао увек моменат да постоји нека жена која је другачија и то се мени заиста десило и на томе сам захвалан.

По чему је Марија другачија и чиме те је освојила?

- Марија је неко ко је из породице која може да има све у животу и да има милионе. Ја сам њу заволео јер је то једно скромно дете и неко ко заиста цени живот и сваки дан уживоту и није зависна од новца, од материјалног. У мом свету, у ком сам ја, то се јако ретко налази. Јако је ретко наћи било кога ко је у том фазону и то ми је нешто што је првенствено запало за око. У почетку, ја сам био, онако, недостижан за њу. Ја сам у Крашићима тек после годину дана уопште успео да дођем у контакт са њом. Буквално, годину дана сам је освајао. И тај моменат када је она схватила да је то - то, она је мене звала на крају и то је заиста било то. Стварно сам срећан. Ја нисам пре тога имао неке рибе, нити се нешто виђао, нити правио неке фарсе. Веровао сам да ће доћи моменат када ће се појавити неко ко је исправан и то се на крају и десило.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas