Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Било му је страшно непријатно": Бивша девојка Вука Костића открила његову СЛАБУ тачку

Глумица Бојана Стефановић је током студентских дана била у вези са колегом Вуком Костићем

1667912658_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-bojanastefanovic4.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/Инстаграм - бојанастефановиц4
Oglas

Вук Костић важи за једног од најатрактивнијих глумаца са наших простора. његов љубавни живот је јако интересантан, а у медијима су га повезивали са многим познатим дамама. Ана Михајловски, Јелисавета Орашанин и Ивана Петерс су биле само неке од њих.

Током студентских дана он се забављао са колегиницом Бојаном Стефановић. Њихова веза није била много медијиски пропраћена, али је глумица једном приликом открила једну инетересантну причу везану за њих двоје.

Пре него што су одлучили да ступе у емотивну везу, њих двоје су често добијали улоге у којима су били пар. Бојана је истакла да је њему било јако непријатно да јој глуми момка.

"Пре заљубљивања, у више наврата играли смо парове у разним представама. У једној је глумио мог момка који иде у војску, па смо се чак и љубили, једном је морао да ме испипава, па му је било страшно непријатно. Не зато што је стидљив, већ је поштен, па неће да злоупотреби ситуацију. Професорка је буквално морала да га тера", подсетила се глумица како је то изгледало.

Прочитајте још: МИНИ-СУКЊА И СЛАЂИНЕ ВИТКЕ НОГЕ: Водитељка РТС-а пркоси тмурним данима - широким осмехом (ФОТО)

Међутим, када су били у вези, ситуација је била потпуно другачија.

"У истој тој представи је после, када смо се смували, почео тако безобразно да ме `вата` да нисам знала како да реагујем", испричала је Бојана једном приликом. 

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas