Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Био је беба, имао је само три и по месеца...": Жељку Самарџићу је СИН преминуо док је још увек био беба

Жељко Самарџић и његова супруга Маја су преживели велику трагедију

1703404644_zeljko_samardzic_21122023_0054.JPG
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Жељко Самарџић и његова супруга Маја су претрпели велику трагедију. Њихов син је умро када је имао само три и по месеца, а певач је једном приликом причао о томе.

- Очева породица је из Никшића, тамо смо сахранили малог Златка, то је била туга за све нас. Кад год дође тај месец, Маја и ја сами поделимо ту тугу и увек размишљамо колики би био да је остао жив, али то је живот. Никада човек не зна шта му се може десити у животу. Идете улицом, па вас удари ауто, а нисте се томе надали. Био је беба, имао је три и по месеца, име сам му дао Златко, по мом куму кога сам много волео - рекао је он за Блиц и додао:

- Сећам се тог периода, моја покојна баба је дошла на бабине, први пут да види свог праунука, за њу је био велики шок када се све десило. У Црној Гори је мушка глава велика ствар. Никада то нећу заборавити. Фамилијарно смо ишли сви из Мостара у Никшић да одрадимо те обреде.

Жељко и Маја су данас родитељи три предивне ћерке које су им порадиле унуке у којима уживају.

Самарџић је Мају упознао када су били јако млади. Он јој је чак певао на матуркој вечери. ЈЕдном приликом је испричао како је изгледао почетак њихове љубави.

- Покупио сам је с матуре, она је тада била матуранткиња Економске школе, рекао сам јој: 'Ти идеш кући са мном'. Иначе, ја сам јој и певао на матури, постоји и фотографија те вечери. Она је одмах пристала да пође са мном, али њени родитељи су били против наше везе. Музичари су тада били на лошем гласу, одмах поред фудбалера и још неких занимања. Међутим, ја сам све то већ за неких пет-шест дана довео у ред. Њени су ми говорили да она жели да студира, а ја сам рекао да то може и поред мене. Али онда су брзо дошла и дечица, то вам је живот... Она никада није зажалила због своје одлуке. Дан-данас имам одличан однос с њеном фамилијом, живот све то некако намести - својевремено је Жељко изпричао за Сторy.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas