Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БИО ЈЕ ДИВАН, А ОНДА ЈЕ ХТЕО ДА СЕ ОСВЕТИ: Александра Младеновић с кнедлом у грлу проговорила о бившем

Александра Младеновић нашла се недавно у центру скандала, након што је због страха за своју безбедност пријавила бившег дечка полицији.

1701853728_401522_inshot-20230923-194745539_iff.jpg
Фото: Новости
Oglas

Александра је у једној од емисија испричала како гледа данас на ту непријатну ситуацију коју је проживела.

-Нисам још увек спремна да причам на ту тему јер просто све ме то погађа. Нисам ушла у ту причу без емоција, без ичега и оставило је то трага на мени – рекла је Александра.

Певачица је истакла и да је читаву ову сцену желела да задржи за себе, али да су информације ипак доспеле у јавност.

-Искрено ја бих сакрила да сам могла то да сакријем. Не волим ову врсту публицитета, мени то није потребно– нагласила је Александра и објаснила:

-Нисам желела да се зна и да се прича о томе зато што је све то било свеже и ново. Просто, он је у једном тренутку био изреволтиран и објавио је наше слике. Испричао је и шта треба и шта не треба, и што јесте и што није. То је била његова слабост у том тренутку. Али свакако да је он потенцирао да се то сазна, а не ја. Вероватно је на тај начин хтео да ми се освети што нећу да будем са њим, или тако нешто.

Певачица је истакла и да је читаво то изношење у јавност „прљавог веша“ било јако ружно, али и додала да она није била стално угрожена.

-Нисам се ја осећала стално угрожено, то се десило само у том једном тренутку. Он је према мени у нашој вези био предиван, ја нисам могла ни да наслутим био шта. Апсолутно ништа јер је био стварно предиван. Не могу да кажем ни једну лошу реч за нашу везу док смо ми били заједно. То се десило у једном тренутку и тад сам видела неке ствари што ми је јако жао, али живот иде даље – испричала је Александра.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas