Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Бивши МУЖ Иване Петерс се поново оженио: Новопечена млада је чак две деценије млађа од певачице

Ивана ПЕтерс и њен бивши супруг су ставили тачку на брак 2008. године

1708681212_Foto-Ataimages.rs-Ivana-Peters.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Бивши муж певачице Иване Петерс, бизнисмен Александар Петерс, оженио се по други пут. Са својом дугогодишњом партнерком Јованом стао је на луди камен, а новопечена млада је чак две деценије млађа од Иване.

Петерс и Јована су везу отпочели тајно, а поводом венчања окупили су само најближе пријатеље и породицу.

- Александар и Јована упловили су у романсу годинама након што се развео од певачице. Њихова веза почела је у тајности с обзиром на огромну разлику у годинама, али су временом доказали да се воле и да им године не представљају проблем. Мало по мало, Јованина породица је прихватила ту везу, а Александар је Ивану упутио у то да је у озбиљној вези. Након вишегодишње љубави одлучили су да је време за венчање и организовали су га у кругу најближих - прича извор и додаје:

- Александар је Јовану убацио у послове, помогао јој да заврши школовање у иностранству и поставио је да води једну од његових фирми. Будући да је врло успешан, тренутно им цветају руже и заиста су срећни заједно, ма колико да су сви сумњали у ту љубав - закључује извор.

Подсетимо, Ивана Петерс и бизнисмен Александар Петерс ставили су тачку на свој брак давне 2008. године после чега су остали у добрим односима. Пар се након четири године забављања венчао 2005, а заједно имају ћерку Сару.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas