Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ново холивудско суђење

Бивши супружници у ЉУТОЈ БОРБИ због ВИНАРИЈЕ: Анђелина продала заједничкo имање, Бред тражи суђење пред ПОРОТОМ!

Четири месеца након што је Бред Пит тужио бившу жену Анђелину Џоли због наводне продаје свог удела у њиховој некада заједничкој винарији, глумац је поднео нова судска документа

1654798744_bred.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/ТОДАY
Oglas

Пит је поднео тужбу против Џолијеве због наводне продаје својих интереса у њиховој некада заједничкој француској винарији без његовог пристанка.

Прочитајте још: Данас се удаје Бритни Спирс? Поп принцеза је у њему пронашла ослонац (ФОТО)

Пар, који дели шесторо деце је купио имање са винаријом "Шато Миравал" као заједничку инвестицију 2008. године, такође су се венчали у приватној капели на том земљишту 2014.

У новим судским документима које је Пит поднео 3. јуна наводи се следеће: „Џолијева је у тајности искористила прилику за продају, намерно држећи Пита у мраку, и свесно кршећи Питова уговорна права. Радећи то, Џоли је покушала да приграби профит који није зарадила и поврати улагање које није направила. Такође кроз наводну продају, Џоли је покушала да нанесе штету Питу."

Пит тражи суђење пред поротом. 

Пит је навео да је имао "заједнички и обавезујући договор" са глумицом да ниједна страна неће продати своје деонице без сагласности друге. Међутим, према тужби, Пит је прошлог октобра сазнао да је компанија повезана са руским милијардером Јуријем Шефлером наводно купила Џолијине акције Миравала.

Поред тога, у тужби се наводи да „Џоли никада није тражила Питову сагласност за наводну трансакцију“ или чак „понудила да прода своје акције свом бившем под истим условима као што је продала руском милијардеру“.

Као одговор на поднесак тужбе, Џолијин адвокат Роберт Олсон изјавио је „још није уручена, а ми уместо тога сазнајемо о жалби од медија којима је, чини се, дат приступ извештају како би направили новинску причу пре него што је госпођа Џоли била обавештена о овоме“.

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas