Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Блам ме је појео": Милица Павловић о незгоди на наступу - "Прекинула сам музику, осветљење, све се угасило"

Певачица признала шта јој се догодило на једном наступу

1667548428_mpp.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Милица Павловић успешна је млада певачица пред којом је блистава каријера. Стално наступа и ради, а успева и да одржи сјајну фигуру.

Певачица је признала да јој се на једном од тих наступа десио један пех ког ће се увек сећати:

Прочитајте још: Непрепознатљива: Ксенија Кнежевић објавила слику у потпуно природном издању без шминке (ФОТО)

- Морам да испричам једну ствар која ми увек остане у сећању на наступу. Тај блам ми је баш остао урезан. Сва срећа, па сам имала неке хеланке и топић. Радила сам неку студентску журку, тачније имала сам концерт. У једном тренутку нисам видела главну бину, а тонац у том моменту није био на бини и хтела сам њему да добацим да ми појача звук, како бих чула тонове и правилно отпевала. И од толиког довикивања нисам видела пролаз који је био пун каблова, деловало ми је као равнина, ја сам закорачила и све је стало. Прекинула сам музику, осветљење, све се угасило. Блам ме је појео. Наравно, сви су били у добром расположењу, па смо само наставили - открива Милица за "Блиц".

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas