Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Богдана ће сада трећи пут ићи на царски рез": Вељко Ражнатовић открио колико још ДЕЦЕ жели да има

Вељко и Богдана Ражнатовић су родитељи два предивна дечака, на путу је и трећи, а сада је Вељко открио да ли им је у плану још деце

1708706533_1707387263_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-bogdanaraznattoviic-65d8cae54f1d1.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/ Инстаграм - богданаразнаттовииц
Oglas

Син највеће балканске звезде Цеце Ражнатовић, Вељко Ражнатовић и његова супруга Богдана Ражнатовић имају два сина, а трећи је на путу.

Вељко Ражнатовић и његова супруга имају два сина - Жељка и Крстана, а ускоро ће добити и трећег сина ком ће дати име Илијан.

Вељко је признао да са супругом Богданом може да добије још једно дете, након што она на свет донесе њиховог трећег сина.

С обзиром на то да се сваки пут порађала царским резом, стручњаци су им очигледно рекли да могу да имају четворо деце.

- Она ће сада трећи пут ићи на царски рез и ми онда можемо да имамо још једно дете - објаснио је Вељко за подкаст Информера.

"Желим ћерку"

Вељко је недавно проговорио и о породици, деци, будућој принови.

- Ја живим сада у Тителу. Овде сам сада док се спремам за такмичења. Враћам се у своје село, мене град више видети неће. Маштао сам одувек да имам два сина...ово треће дете је само плус. Надам се сада и једној девојчици, после синова - рекао је он па проговорио о слави и популарности коју је имао и пре успеха у спорту:

- Ја сам већ на почетку каријере добио ту пажњу због мајке и оца... можда ми је помогло, али и одмогло јер сам се суочавао са разним предрасудама. Да сам тек сада, самостално добио ту пажњу, много би мање људи било љубоиморно... више би ми подршку прижали. Сада мислим да ми је та пажња више одмогла него помогла - рекао је Вељко у емисији ''Премијера Викенд Специјал''.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas