Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Бојан из Лексингтон бенда и његова супруга преживљавају најтежи период у животу: Десет дана након рођења оперисана ћеркица

Девојчица је рођена са срчаном маном

1669455416_bojan-leksington.jpg
АТАИмагес
Oglas

Бојан Васковић и његова супруга Александра, постали су родитељи по трећи пут. Брачни пар добио је ћеркицу Хелену, која има здравствени проблем. Девојчица је рођена са срчаном маном, због чега је одмах по рођењу морала да буде оперисана.

Прочитајте још: Пријатељи Цеце Ражнатовић открили каква је приватно, а онда су признали шта им највише смета

Овај немили догађај потврдила је певачева супруга, која је на Инстаграму поделила агонију кроз коју тренутно пролазе:

- Драги моји, пре свега желим да вам се захвалим на дивним честиткама и лепим жељама поводом рођења наше ћерке Хелене. Осећам потребу да вам се обратим, јер сте били уз мене целу трудноћу и дошло је време да поделим оно што сам на неки начин наговештавала а то је да нас и после порођаја чека период неизвесности и великих изазова. Наиме, на средини трудноће у склопу редовних прегледа установљено је да наша беба има урођену срчану ману која ће морати да буде хируршки коригована у првим недељама бебиног живота.

- Суочавање са тим сазнањем било је само по себи трауматично, али одлучили смо да дамо шансу животу, те сам наставила трудноћу трудећи се да је носим са радошћу и вером у најпозитивнији могући исход. И заиста, осим тог сазнања све је било у најбољем реду до самог краја закључно са порођајем, који је и најлепше искуство порођаја до сада, али о томе неком другом приликом. Сада се суочавамо са дефинитивно најтежим периодом у нашим животима док чекамо да наша храбра ћеркица извојује своју најважнију животну битку. Она је оперисана, у процесу је опоравка и све што сада имамо су молитва и стрпљење. У периоду који следи нећемо се оглашавати нити одговарати на поруке јер су све наше мисли и енергија усмерене ка њој и породици. Хвала вам на подршци и разумевању - написала је Александра док речи подршке пристижу са свих страна.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas