· · Коментари: 0

Бојана Баровић о ТРЕЋОЈ трудноћи - "Постоје многа питања и недоумице"

Маенкенка каже да је све ствар добре организације

1668168697_Foto-Printscreen-Instagram-nikolarokvic-bojanabarovic.jpg
Фото: Принтсцреен/Инстаграм - николароквиц, бојанабаровиц

Бојана Баровић и Никола Роквић имају двоје деце Леону и Симеона, а на путу је још једна девојчица. Сви жељно ишчекују новог члана, а Бојана је испричала како њена трудноћа тече.

"Када чекаш прво дете, не знаш шта чекаш и имаш око тога сумње, када чекаш друго, онда не знаш како ће га прво дете прихватити, а и са трећим су ту питања и недоумице. Али смо много опуштенији. Трудноћа тече добро, деца обожавају мој стомак. Научила сам за све ове године да је све ствар добре организације. На пример, пре него што сам постала мама сам била лош организатор свог живота. То се учи временом", објаснила је Бојана у интервјуу за магазин "Сторy".

Прочитајте још: Сале Тропико открио у каквим је односима са Јованом Пајић: "То је, ипак, моја бивша жена"

 

Манекенка је открила да јој је најтеже пала друга трудноћа јер је често била сама.

"У првој сам била у Лос Анђелесу, све је било окренуто ка мени, самој себи сам удовољавала. У другој трудноћи то нисам могла, а сад још мање (смех). Другачије је све, од услова у којима живимо до обавеза. Када сам други пут затруднела, Леона је имала две године. Била сам често сама, нисам смела да је носим, а носила сам је и било ми је напорно", признала је Роквићева супруга.

Очекивала је да ће се угојити, међутим, она води рачуна о исхрани и не једе велике оброке, па то није био случај.

"Очекивала сам се да ћу се угојити, али нисам. Иначе се здраво храним, али се частим с времена на време и неком нездравом храном. Једем чешће, али нисам склона великим оброцима", рекла је за поменути магазин.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.