Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Бојана и ја смо се много мучили": Никола Роквић проговорио о проблемима у браку и разводу

Певач први пут проговорио о проблемима у браку

1654505091_rokvici.jpg
Фото: Инстаграм принсцреен/Бојанабаровиц
Oglas

Никола Роквић, важи за породичног и веома културног певача. Његову каријеру нису пратили скандали, а популарност је стекао искључиво својим вокалом.

Прочитајте још: Тајна која се крила 38. година: Ово је права истина о односу Здравка Чолића и Дорис Драговић

Љуба са Бојаном Баровић, догодила му се у ријалитију "Сурвивор" и траје већ десет година. У браку су добили и двоје деце које. Ипак, певач открива да су он и супруга имали размирице и потешкоће, а чак су размишљали и о разводу. У превазилажењу свих препрека помогла му је вера:

Помоћ потражио у вери

- Ми смо пет година живели на релацији Србија - Америка. Трпи мој посао овде, њен тамо, па се дешавају свађе у вези. Рекли смо у једном тренутку да ћемо да се разиђемо. Тешко ми је било, а мучили смо се много. Тада ми се опет јавио тај осећај лепоте. После сам схватио да је то благодат. Унутрашњи глас ми је рекао да наставим да читам "Нови завет". Отворио сам јеванђеље по Луки, рођење Светог Јована Крститеља у Београду. Нашао сам је на Централном гробљу. Тамо одлазим и ту је и риза Свете Петке. Два петка сам ишао да певам с људима у цркви. Молио сам се испред ризе Свете Петке и Светог Јована да бог споји мене и Бојану, да немамо више ту раздаљину - рекао је Никола у емисји "Док анђели спавају" и открио непознате детаље из живота:

- Не знам зашто сам тада рекао: "Боже, волео бих да је Бојана трудна, да се скућимо на једном месту и да се не раздвајамо више". Рекао сам у једном тренутку да Бог постоји само ако је Бојана трудна. Она после долази из Америке и даје ми поклон. Док сам узимао, испод поклона ми је дала у руку и тест на трудноћу. Тад сам се шокирао! Нисам могао реч да изговорим. Дакле, Бог постоји и, с друге стране, остварила ми се та велика жеља. После неколико дана Бојана ми каже да је сањала жену у црном, да је пришла да јој каже да се не брине и да ће све бити у реду. Рекао сам јој тада да је то била Света Петка. Леона нам се после родила на дан Свете Петке Трнове, а крштена је на дан Свете Петке Српске - закључио је певач.

БОНУС ВИДЕО:
 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas