Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Болна исповест НАШЕ популарне певачице: "Сина сам избацила кроз прозор аута, рибари су га спасили"

Николина Ковач се присетила тешких тренутака

1634627499_nikolina.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Николина Ковач, гостујући у једној емисији присетила се саобраћајне несреће коју је доживела две године након порођаја са сином Николајем, али и здравственом проблему из кога је изашла као победник.

Прочитајте још: ШОК: Лепа Брена ударила шамар водитељу због непријатног питања (ВИДЕО)

- Ја сам у једном великом интервјуу рекла да нећу више говорити о томе. Неке животне неприлике су се заређале и била сам приморана да причам о томе. Та здравствена ситуација је иза мене, изашла сам као победник. Захвална сам универзуму на шанси коју имам. Када се човек осврће на тако тешке ствари, тешко је.

Битно ми је да се осврнем на позитивније ствари, и окружим се људима које волим и који су искрени према мени - рекла је певачица у емисји "Премијера Викенд специјал", а онда се и присетила саобраћајне несрече у којој је била са сином:

Сааобраћајна несрећа

- Нисам знала да ћете да ме питате ово, не причам више о тим сварима. Мора да се иде даље и да се извуче поука из свега тога. Николај је велики дечак и прехиперактивно дете са којим није лако. Никада немојте судити некоме по изгледу, не знате шта некога тада мучи. Приликом те саобраћајне незгоде и мали Николај је био ту, ја сам га избацила кроз прозор, и ту су били рибари који су га спасили и којима сам јако захвална. Све те ствари су ме учиниле јачом и једноставнијом. Радујем се најједноставнијим стварима, нису ми битне материјалне ствари, битно ми је само колико сам у једном дану насмејана - испричала је Николина, у емисији "Премијера - Викенд специјал".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas