Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Бору Дрљачу заборавили пријатељи: Био је тешко болестан, супруга му се убила, а ово му је била последња жеља

Легендарни певач народне музике Бора Дрљача преминуо је у 80. години 11. октобра 2021. године

1665556599_drljaca.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Хаппy
Oglas

Бора је сахрањен на Новобежанијском гробљу поред своје супруге Верице за коју је говорио да ју је волео до последњег дана живота.

Прочитајте још: Од ње је наследила лепоту: Нина Јанковић показала мајку (ФОТО)

Дрљача је био познат по својој јединственој енергији и хумору, али се дуги низ година борио са тешком болешћу, због које и преминуо у својој породичној кући. Певач је 2019. године оперисао тумор на дебелом цреву, а средином јуна 2020. године је поново примљен у болницу.

Његова последња жеља била је управо да почива поред Верице, иако му је до смрти остала непозато зашто је она извршила самоубиство.

Само две недеље пред своју смрт, Бора као да је предосетио да му се ближи крај, јер је у свом последњем интервјуу који је дао рекао да не види будућност и да осећа да ће ускоро да иде. Дуго се борио са меланомом, који му се последњих дана проширио на мозак, а само две недеље пре него што је преминуо, као да је био свестан да му се крај ближи, због изјаве којом је изненадио све.

Прочитајте још: НЕ ЛИЧИ НА СЕБЕ и СКРИВА СЕ ОД ЈАВНОСТИ: Плавокоса лепотица била је сан сваког мушкарца, а сада више не личи на себе (ФОТО)

- Бар да живим још годину, две, три дана и да умрем. Ако успем да прогурам још коју више и то ти је. Сломила ме болест. Не волим смрт, ал' шта ћу. Кад дође време. Не знам како ћете без мене, како ће овај свет без Боре. Волим живот и науживао сам се, ал' још пет-шест да доживим и нек иде у божју матер. Оперисао сам бубрег, дебело црево, меланом, четири-пет пута сам ишао под нож. Знам само да ћу бити сахрањен поред моје прве жене. Направио сам споменик, нисам ставио слику, али све је завршено. Такав је живот - рекао је Бора тада.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas