Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Бред Пит СТАВИО ТАЧКУ на однос са Анђелином Џоли: ДА ЛИ ЈЕ ОВО КРАЈ РАТА?

Да ли је ово крај рата о старатељству?

1711723335_profimedia-0291383420.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Вишегодишња битка око развода глумачког пара Бреда Пита и Анђелине Џоли коначно се ближи крају јер је славни глумац сада наводно "одустао од тражења старатељства над децом" коју има с филмском звездом.

Извор је рекао за ДаилyМаил.цом да је пар, који је био у тешком судском обрачуну откако су се разишли 2016. године, тренутно у преговорима и да се коначно приближавају завршетку овог процеса. Крај се очекује до лета, тврди извор.

Иако је Бред првобитно тражио договорено подељено старатељство над шесторо деце, инсајдер је сада открио да он више "не заговара то". Велику је улогу одиграла и чињеница да је већи део њихове деце кроз процес раставе "остарио". Наиме, само 17-годишња Шајло те 15-годишњи близанци Нокс и Вивијен још су увек млађи од 18 година. Додуше, Шајло ће напунити 18 у мају.

То значи да ће 48-годишња Анђелина задржати примарно физичко старатељство над децом, а он ће имати право на посећивање.

С друге стране, 22-годишњи Медокс, 20-годишњи Пакс и 19-годишња Захара имају компликован однос с Бредом, а због одрасле доби нису обухваћени икаквим уговорима о старателству.

Исто тако, дало се наслутити да њихова деца нису у добрим односима с познатим оцем. Усвојени син Пакс наводно није разговарао с глумцем од злогласне туче у приватном авиону која је окончала овај славни брак, а наводно више ни не сматра Бреда родитељем.

Још 2020. године, на свом приватном Инстаграм налогу, назвао је Бреда "пропалицом светске класе" и "особом вредном презира" због које његово четворо најмлађе деце "дрхти од страха". У једној је објави на Инстаграму истакао како Бред "увек изнова доказује да је ужасна и презрена особа".

Осим тога, Захара је променила име у "Захара Џоли", односно, више се не зове "Захара Џоли Пит", што је заправо њено званично име.

Према речима Анђелининих пријатеља, "Бред не може кривити никог осим самог себе".

Све што Анђелина жели је поправити њихову породицу и кренути даље - истиче извор, односно, Анђелинин пријатељ.

Подсетимо, овај звездани пар започео је своју турбулентну везу 2005. године и одмах су подстакли контроверзе. Упознали су се на снимању филма "Господин и госпођа Смит", док је он још био у браку са звездом "Пријатеља" Џенифер Анистон, а готово одмах су се појавиле гласине да је преварио своју тадашњу супругу.

Курир / Даилy Маил 

Бонус видео

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas