Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Бресквица о пријави за "Песму за Евровизију" и припремама пред наступ: "Кад год је нешто везано за мене, увек су људи подељени"

Певачица Ангела Игњатовић познатија као Бресквица учествује на овогодишњем избору за Песму Евровизије, такмичењу на коме ће се одлучити ко ће представљати Србију на Евровизији која се одржава у Шведској.

1707835224_docek_trg_republike_31122023_0033.JPG
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Бресквица ће се представити са песмом "Гнездо Орлово", а иако то избора има још две недеље њена нумера је већ са самим појављвиањем изазвала велико интересовање.

- Углавном кад год је нешто везано за мене, увек су људи подељени, увек прво ти хејтери испливају, па онда после ти добри коментари. Тако да сам очекивала, али не баш у овој мери, ово је стварно "wоw" - каже Бресквица за ТВ Прва.

Млада певачица открива да се пријавила у последњем тренутку, само десет дана пред истек рока за пријаву.

- Нисмо ни мислили да се пријавимо, нисмо ни размишљали о томе. Али су ме назвали једног дана момци из Генерације Зед, тј. Хени, и рекао ми да имају неку песму. Дошла сам, чула је и на прву лопту то није уопште није била идеја да буде песма за Евровизију, али онда када су је мало преправили, онда смо се само погледали и рекли "то је, то је Евровизија, идемо", тако да је то баш случајно настало. То се буквално десило десет дана пред истек за пријављивање, тако да смо једва стигли да се пријавимо - испричала је Бресквица.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

Дане уочи такмичења прводи вредо радећи како би све било на време спремно:

- Изгледају врло напорно и претрпано, с обзиром да буквално устајем сваки дан у шест. Снимам емисије, идем у студио, радим, и онда дођем кући у 1 ујутру, и све поново испочетка - рекла је певачица.

Ако стигне на велику евровизијску сцену, ово ће бити њена порука Европи:

- Па ја мислим да најбољи могући начин је тако што ћу да отпочнем ову песму коју сам спремила, зато што сматрам да је то представља нашу земљу како треба. Ја сам одувек желела да имам овакву песму, и ја приватно волим да слушам овакву музику и једва сам чекала да ми дође нека таква песма - рекла је Бресквица за ТВ Прва.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas